Svi u gaćama kod Olje Crnogorac (FOTO)

Goca Tržan na snimanju prve emisije "Ljubavni signali" na televiziji Hepi, koja počinje sa emitovanjem ovog vikenda, zadala zanimljiv zadatak takmičarima

  • 0

Pevačica Goca Tržan je na snimanju prve emisije "Ljubavni signali" koju će od ovog vikenda na televiziji Hepi voditi Olja Crnogorac zadala težak zadatak muškarcima koji traže svoju srodnu dušu - svi u gaće!

Ne pokušavajući da demantuje priče da izlazi sa daleko malđim momcima, ni ovog puta Goca Tržan nije mogla da odoli "piletini", pa im je na snimanju emisije "Ljubavni signali" , predložila da svi obuku bokserice i zapevaju uz njenu pesmu "Gaće".

Da ne bi odskakala, boskerice je navukla i Olja Crnogorac, koja u svojoj emisiji na televiziji Hepi pomaže mladićima i devojkama da uz pomoć astrologa Zlatka Zlatkovića i numerologa vide koliko se slažu sa partnerom kojeg žele.

Osim aspekta i slaganja brojeva, takmičari imaju zanimljive zadatke, koji mame suze na oči od smeha...

Olja Crnogorac odlično se snašla u ulozi voditelja ove emisije, a kažu, neki takmičari su već pronašli svoju srodnu dušu. Deset devojaka, a pet mladića, nije lako napraviti izbor!

(A. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA