TLZP: "Roker" Dragan Kojić Keba pobednik treće emisije (FOTO)

Ček od 1.000 evra popularni pevač dodelio je osnovnoj školi u Loznici "Dositej Obradović" koju je i on pohađao.

  • 2

Pobednik ovonedeljne emisije "Tvoje lice zvuči poznato" je Dragan Kojić Keba koji je pokazao pravu žestinu i oduševio sve prisutne svojim izvođenjem pesme "I was made for loving you" grupe "Kiss"

Osim toga kroz celu epizodu je zabavljao sve prisutne jer je potpuno ušao u novu ulogu. Ček od 1000 evra dodelio je osnovnoj školi u Loznici "Dositej Obradović" koju je i on pohađao. Inače, specijalni član žirija je čuvena pevačica Slađana Milošević.

Čast da otvori takmičenje imala je glumica Jelena Gavrilović. Ona je imitirala američku pevačicu Tejlor Svift i otpevala pemsu "Trouble".

Jelena je već u prvih par stihova pokazala da je sjajna pevačica i u potpunosti je dočarala Tejlor. Na pola izvođenja pesme plesači su "pokidali" njenu dugu belu haljinu, a glumica je oduzela publici dah u zanosnom crnom trikou.

- “Ponosan sam na tebe što tako predstavljaš našu profesiju, ličiš stvarno na Tejlor I cela tačka je bila super - bio je komentar Branka Đurića.

Naredna na redu bila je Neda Ukraden. Ona je imitirala legendarnu pevačicu Silvanu Armenulić i otpevala pesmu "Ciganine, sviraj, sviraj".

Prisutni su pali u sevdah, jer je Neda probudila emocije u svima. "Mi Beograđani posebno volimo Tomu Zdravkovića i Silvanu Armenulić, ovo je naša pesma i mi je obožavamo -  prokomentarisala je Slađana.

Sledeći na redu bio je Dragan Kojić Keba. On se našao "u koži" pevača grupe "Kiss" Pola Stenlija i otpevao pesmu "I Was Made For Loving You".

- Ja sam Kebu davno prepoznala kao poseban potencijal, shvatila sam da može mnogo, mnogo više nego što je narodna muzika... - rekla je Slađana Milošević.

Čipi i Nenad dobili su vrlo težak zadatak u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato", a to je  imitacija čuvene pesme "Princeza" dok Slađana Milošević lično sedi u žiriju i posmatra. Prvi je na scenu izašao Nenad i započeo nastup pesmom "Flojd" i odmah podigao na noge Đuru i Ivana. Zatim je Čipi spušten sajlama na binu u beloj čipkastoj haljini, belim helankama i belim cipelama i započeo izvođenje pesme "Princeza".

Slađana i Ivan pevali su ovaj vanvremenski hit sa našim takmičarima, a Nenad je nastup začinio stihovima "Još ne znam da l si Čipi ili žena" i slatko nasmejao sve prisutne. I ovaj nastup imao je promene garderobe, pa se Čipi presvukao u crnu haljinicu i izveo takođe Slađaninu pesmu "Amsterdam".

Katarina Bogićević nastupila je u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" kao Džastin Biber. Zahvaljujući odličnom pevanju Katarina nije imala problem sa pesmom "Baby", ali se od đuskanja propisno zadihala.

Kako je Džastin veoma popularan među tinejdžerkama na kraju numere na binu su poletele plišane igračke i brushalteri od obožavateljki.

- Pokazala si koliko je tanka crta između Bibera i devojčice. Ja ti se divim, super si igrala, bravo! - rekao je Ivan Ivanović.

Vrlo upečatljivu imitaciju u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato" imao je glumac Ivan Jevtović, koji je bio Dragan Kojić Keba. On je otpevao prvo pesmu i pokazao sjajne glumačke sposobnosti. Kada je prešao na pesmu "Bre gidi džanum" svojom simpatičnomkoreografijom nasmejao je ceo studio.

Uskoro mu se na bini pridružio i Keba pa su peveali u duetu. Dragan je bio zadovoljan imitacijom glumca, iako se ne seća tog svog spota.

- Ti ne da si imitirao Kebu, ti si bio bolji od Kebe! - pohvalio ga je Đuro, a Slađana je dodala kako je svebilo fantastično i kako se mnogo dobro zabavlja – “čitava vaša ekipa je na najvišem nivou”.

Bane Mojićević bio je Džon Travolta. Bila je to još jedna jaka imitacija sa puno đuskanja i ozbiljnom koreografijom. Kao odličnom pevaču, pevanje mu nije problem, a on se ne brine ni oko akrobatike u tački iz mjuzikla "Brilijantin".

Neverovatan spektakl još jednom na sceni. Bane je fantastično savladao sve, a posebno je oduševio bojom glasa koju je "skinuo" u originalu. Pevač je oduševio sve u studiju, dobio ovacije, čestitke od voditelja, žirija.

Elena Ristevska je zadovoljna što je dobila pesmu koju zna i voli, a u pitanju je "Takvi kao ti", Nine Badrić. Elena je bila sjajna, ali se požalila da je zbunjivao veliki broj zgodnih muškaraca na sceni, pa je pogrešila. Publika ipak nije ni primetila grešku, a Elena je dobila sve pohvale od žirija.

Za kraj je nastupila Tanja Svić. Ona je odlično imitirala Galeta iz grupe "Kerber" i fantastično izvela pesmu "Bolje da sam druge ljubio".

Žiri je bio oduševljen imitacijom Tanje Savić koja je pevačica folk muzike, a odlično je odradila rok pesmu. Slađana: “transformacija je super što se lika tiče ali mene je još više oduševilo što je uspela da skine Galetovu specifičnu intonaciju”.

Imitacije za sledeću nedelju:

Keba – Zorica Brunclik

Tanja – Ivana "Negativ"

Okanović – Luis Armstrong

Čipi – Sergej Ćetković

Ivan – "Fantom iz opere"

Neda - Ramštajn

Elena – Kristina Agilera

Jelena – Šinejd O Konor

Bane – Toma Zdravković

Katarina – "Fantom iz opere"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca Lukac

    27. oktobar 2014 | 11:54

    Keleraba je lik. Posebno papiri sa kojih je učio tekst. Svi su bili ispisani po Vuku Karadžiću!

  • Nena

    27. oktobar 2014 | 08:36

    Bravoooo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA