S.A.R.S. ZA TELEGRAF: U Zagrebu je bilo fantastično, nadamo se velikom koncertu i u Beogradu! (VIDEO)

- Kod nas ne postoji ozbiljan organizator koji bi preuzeo rizik, ali koncert u Zagrebu pokazuje da ima smisla napraviti tako nešto - konstatuje pevač beogradskog benda Žarko Kovačević

  • 1

Grupa S.A.R.S. održala je u subotu 25. oktobra, u krcatoj velikoj sali Doma sportova u Zagrebu pred 8.500 fanova, dvoipočasovni, najveći koncert u dosadašnjoj karijeri, a pevač Žarko Kovačević kaže za Telegraf da se, ni posle dve noći, utisci nisu slegli.

- To će se, verovatno, desiti tek za nekoliko dana. Sve je bilo neverovatno, fantastično. Atmosfera, ceo događaj, nastup u tako velikoj dvorani - ushićeno nabraja Žare.

Pevač ističe:

- Obožavaoci su nas maksimalno ispoštovali. Vrištali su, skakali, aplaudirali... Prelep je osećaj, ovo je jedan od prelomnih koncerata za nas. Fan baza u Hrvatskoj nam, očigledno, raste ogromnom brzinom.

Dok je u Zagrebu "osvojena" velika hala, bend u Beogradu i dalje nastupa u Domu omladine, Barutani...

- Beograd sve to još uvek stidljivo prati. Izgleda da ne postoji ozbiljan organizator koji je spreman da preuzme rizik, ali subotnji koncert pokazuje da ima smisla upustiti se u tako nešto.

O brojnosti fanova u Beogradu u odnosu na Zagreb...

Ako nije ista, onda je bar približna - ocenjuje Žare.

Logičan korak u Beogradu bi, čini se, mogla da bude Hala sportova gde je S.A.R.S. već nastupio kao predgrupa bendu "Dubioza kolektiv" krajem 2011.

- Upravo tako. Bilo je nekih priča - kada se nešto konkretno desi, objavićemo - zaključio je Žare.

(Milan Ćunković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA