NOVI PRAZNIK: Proslavite Britnovdan! (VIDEO)

Slavna Britni Spirs dobila je u Las Vegasu, gde konstantno održava koncerte u poslednje vreme, svoj lični praznik koji će se obeležavati 5. novembra

  • 2

Pevačica Britni Spirs, koja od prošle godine redovno nastupa u kazinu "Planet Hollywood" u Las Vegasu, dobila je tamo, kao znak zahvalnosti, svoj praznik - 5. novembar.

Za prvih 50 koncerata slavne pevačice prodato je više karata nego ikad do tada u Las Vegasu, pa su organizatori želeli na ovaj originalni način da joj se zahvale.

Britni u Las Vegasu izvodi kabaretski program, uz mnoštvo igrača na sceni, zanimljivu kostimografiju, i za to dobija pozamašnu svotu novca.

Pevačici će 5. novembra biti uručeno prestižno priznanje "Ključ Las Vegasa", a prvih 100 devojaka po imenu Britni koje budu prisustvovale ovoj svečanosti dobiće paket sa kartama za koncert, suvenir i vožnju na "High Roller"-u, najvišem svetskom rolerkosteru.

(Telegraf.rs/Huffington Post)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lola

    27. oktobar 2014 | 21:13

    OMG!!! IN GODNEY WE TRUST! ♥

  • britfan

    27. oktobar 2014 | 20:33

    Volim Britney,ali ovo plesanje je preko one stvari,da oprostite..daleko je to od onoga sto je bilo prije desetak godinu...ne da joj se vise,to se vidi..fali mi ona stara Britney

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA