SEKS U PAROVIMA! Go-go igračica Jelena vodila ljubav sa "zetom" Cece Kitić (FOTO)

Jelena već prve noći po ulasku imala seks sa Daliborom Ristićem, dečkom Mare Kitić, ćerke slavne rukometašice

  • 2

Dok su svi isčekivali šta će  u rijalitiju "Parovi" da uradi porno glumica Ivana Slavković, go-go igračica Jelena nije gubila vreme - već prvo veče po ulasku imala je seks sa Daliborom Ristićem, partnerom Marije Bogunović (ćerke Cece Kitić).

Džet set u rijalitiju na Hepi televiziji pokazao je svoje pravo lice. Ne obazirući se na komentare ostalih takmičara, Dalibor Ristić prvo je igrao izazovno sa igračicom, zatim je obletao oko nje u bazenu, simulirao vođenje ljubavi, da bi na kraju njih dvoje i završili u krevetu.

Mada je bilo ugašeno svetlo, kamere Hepi televizije snimile su Daču i Jelenu, kad su ušli u tajnu sobu, i prekrili se jorganom. Pokreti i uzdasi su ukazivali da imaju seks. Onda je Ristić zatražio da on legne na stomak, na šta je Jelena povikala:

- Ne, nemoj da me otkrivaš. Spusti jorgan!

Mladić, koji je u rijaliti ušao sa igračicom, nekoliko puta je otvarao vrata tajne sobe, ali se njih dvoje nisu odazivali.

Dok ih je gledala u bazenu kako se dodiruju, maze se, pod dejstvom više čaša vina, Alka Vuica je podržavala Daču i govorila:

- To, Dačo, šmekeru! Napred!

Strahinja Mladenović je rekao: - Ovo nije u redu zbog Mare i Cece.

Mara je na kraju zaplakala, jer je videla da se Dalibor ne doziva pameti i da je bruka pred majkom i gledoacima Hepi televizije.

Ono što je uradio Dača sa igračicom, bilo je razlog žestokog sukoba Alke Vuice i njenog partnera Ivice.

- Šta ga podržavaš? - vikao je Ivica. - Pa, mladi su, šale se. Ovo je šou! - rekla je pripita Alka.

- Šta lupetaš!? Komentarisala si dete sa pornjavom, a vidi šta radi ova dr..lja! - vikao je Ivica, a Alka je nakon toga ućutala.

(A. V.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • beti

    21. mart 2012 | 19:54

    Bas mi je drago da sam bila u pravu u vezi go go igračica u Srbiji. Sve su prostitutke jer bi se svaka j..... za pare i slavu dok je na zapadu drugačije postoje egzotične igračice koje imaju svoje telohranitelje i igranje je njihova profesija!!! Dosta nam je lažnog morala!

  • Shadow

    20. mart 2012 | 14:39

    telegraf je sranje, puste vas da komentarisete a onda brisu komentare koji zele bili oni uvredljive prirode ili ne. Sloboda stampe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA