ŠTA SE DOGODILO SA TITOVIM LEŠOM? Saznajte u nastavku filma "Mrtav ladan"! (FOTO) (VIDEO)

Film će se zvati "Ladno mrtav i bez noge", a reditelj Milorad Milinković planira da uradi još tri dela u kojima će ispričati istoriju Jugoslavije posle smrti Josipa Broza

  • 4

Kultna crna komedija "Mrtav ladan" dobiće svoj nastavak pod nazivom "Ladno mrtav i bez noge", a u centru pažnje će biti -  Josip Broz Tito!

To sasvim jasno nagoveštavaju reči reditelja Milorada Milinkovića:

- Pratimo priču jednog poznatog gospodina koji je završio bez noge. Videćemo šta se dešavalo sa njegovim lešom. Radnja je smeštena u maj 1980. godine.

Milinković je najavio da drugi deo neće biti i poslednji:

- Planiramo još tri nastavka. Kroz crnohumorne priče probaćemo da ispričamo malu istoriju zemlje, od Titove smrti do danas.

Film "Mrtav ladan" snimljen je 2002. godine, a glavnu ulogu je, neposredno pred smrt, tumačio legendarni Bata Paskaljević. Pored njega glumili su Nikola Đuričko, Srđan Todorović, Nenad Jezdić, Milorad Mandić i drugi.

(Telegraf.rs/Izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djina

    29. oktobar 2014 | 14:46

    Obozavam ovaj film!

  • jagodinac

    29. oktobar 2014 | 14:41

    Gospodin Milinovic sigurno ulazi u istoriju nove razvijene srpske kinematografije sa ovim delom. Ocekujem veliko interesovanje. Jedino Tito je u stanju da privuche pazhnju u ovom nishtavilu i beznadju. Ko drugi?

  • Delijus

    29. oktobar 2014 | 21:52

    Tooooo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA