METJU MEKONAHI: Film "Interstellar" sam snimao kao da mi je poslednji u životu! (VIDEO)

- Uz svo poštovanje svega što mi se dogodilo prethodnih godina, živim za ovaj trenutak koji bi mogao da bude zaista poslednji... Nadam se da neće, ali bi mogao - izjavio je Mekonahi

  • 3

Na repertoaru srpskih bioskopa će se od četvrtka, 6. novembra naći naučno-fantastični spektakl "Interstellar" reditelja Kristofera Nolana u kojem glavne uloge tumače Metju Mekonahi i En Hatavej.

Konstataciju da je "Interstellar" istovremeno i velika svemirska avantura, ali i intimna porodična drama, Kristofer Nolan je prokomentarisao sledećim rečima.

- To nisu dve razdvojene stvari i kada sam prvi put video scenario Džonatana Nolana bilo je jasno da se u srcu priče nalaze porodični odnosi između veoma različitih likova. I što dublje odlazite u svemir, to ste sve više fokusirani na međusobne odnose. Koliko nam je to bilo bitno najbolje pokazuje podatak da sam, pre nego što sam u stvari počeo da radim na scenariju, napisao jednu stranicu sa ključnim porodičnim odnosima i dao je kompozitoru Hansu Zimeru. Rekao sam mu: "Radi na osnovu ovoga do kraja dana, i to će biti osnova noseće teme. i tako je na kraju i bilo - izjavio je Nolan.

Sa druge strane, Metju Mekonahi je na pitanje koliko je osvajanje "Oskara" uticalo na njegovu karijeru i život, odgovorio:

- Postoje stvari koje čuvam samo za sebe! Kristofer i ja smo na početku snimanja razgovarali o pravcu koji ćemo pratiti, i pričali smo o tome koliko smo opsednuti onim što radimo, i da bi ovaj posao mogao da nam bude poslednji u životu. Zato, uz svo poštovanje svega što mi se dogodilo prethodnih godina, opsednutiji sam nego ikad i živim za ovaj trenutak koji bi mogao da bude zaista poslednji... Nadam se da neće, ali bi mogao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kalimero

    6. novembar 2014 | 22:10

    Film je fenomenalan!

  • Lela

    7. novembar 2014 | 09:08

    Režija je katastrofalna.Dosta nepotrebnih scena i zbog toga traje 170min.Priča zanimljiva ali sa lošom režijom upropašćena. M.Mekonahi odličan. Ne bih ga nikom preporučila iako sam izdržala da odgedam do kraja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA