ACA LUKAS: Nisam nosio hrvatsku zastavu već dres prijatelja iz Mostara

- Ne znam zašto se od svega ovde pravi fama, poklonili su mi dres i ja sam ga nekoliko sekundi zadržao kod sebe kako bih ispoštovao te ljude, koji su moja publika - rekao je Aca Lukas

  • 22

Folk pevač Aca Lukas dospeo je u žižu interesovanja domaće javnosti nakon što je u medijima objavljena fotografija sa njegovog nastupa u Mostaru na kojoj je pevač pozira ogrnut hrvatskom zastavom. Ipak, ne radi se o zastavi, nego o dresu koji je pevaču poklonio jedan od njegovih fanova.

- Ne znam zašto se od svega ovde pravi fama, poklonili su mi dres i ja sam ga nekoliko sekundi zadržao kod sebe kako bih ispoštovao te ljude, koji su moja publika. Šta je trebalo, da ga bacim, e pa ja sam vaspitan čovek, i isto bih postupio sa dresom Malezije i Azerbejdžana - rekao je Lukas u četvrtak uveče pre početka nastupa u prestoničkom klubu Topčiderska noć.

Inače, u dupke punom klubu našli su se Acina supruga Sonja, Romana Panić, Miša Mijatović, pinkova zvezda Nikola Petković ali i brojne druge poznate face koje su uz Lukasove hitove đuskale do jutra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • let3

    31. oktobar 2014 | 21:22

    Svaka čast Aco! Pusti ove "Obiliće" što piju kafu na Obilićevom vencu, i vode bitku na Kosovu

  • Mali Mrav

    31. oktobar 2014 | 22:03

    Sad lepo i ti njima da poklonis nesto srpsko pa da vidimo jesu li i oni "vaspitani".

  • saŠa

    31. oktobar 2014 | 22:53

    Bravo Aco! Ljudina si!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA