PINKOVE ZVEZDE: Renato, Damjan i Filip fascinirali! (FOTO)

Svoj pevački talenat predstavilo je 20 učesnika, a njih 10 je prošlo dalje. To su: Filip Bulatović, Renato Zahirović, Sanja Kostić, Damjan Radovanović, Darko Toneski, Milan Osmanović, Hristijan Petrovic, Jovana Dejić, Aleksandar Vejnović i Aleksandra Nikolov

  • 0

Na televiziji "Pink" prikazana je najnovija emisija "Pinkovih zvezda". Dvadeset učesnika pokazalo je svoje pevačko umeće, međutim, njih deset je prošlo dalje, a to su: Filip Bulatović, Renato Zahirović, Sanja Kostić, Damjan Radovanović, Darko Toneski, Milan Osmanović, Hristijan Petrović, Jovana Dejić, Aleksandar Vejnović i Aleksandra Nikolov.

I u ovoj emisiji žiriju je bilo teško da se odluči ko će proći u narednu rundu takmičenja.

Sanja Kostić je bila prva koja je nastupila. Ona je izvela pesme "Ne dam bolu da te slomim" i "Tužna pesma", a ova devojka posebno je fascinirala Cecu, ali ne i Marinu Tucaković.

Ređali su se nastupi Danijela Jovanović, Nikole Stojanovića, Biljane Jocić, Darka Tonevskog, a onda je na red došao Filip Bulatović, koji je bio prvi učesnik koji je dobio svih pet glasova.

Svoje umeće pokazali su i Slađana Grozdanić, Ognjen Zdravkovski, Jovana Dejić, Dalibor Gošik, Bilal Mecinović. Ubrzo je usledio i nastup Renata Zahirovića, koji je podigao žiri na noge.

Smenjivali su se performansi Mladena Teodorovića, Aleksandra Vejnovića, Milana Osmanovića, ali i Damjana Radovanovića, koji je isto dobio svih pet glasova žirija.

Za kraj, uživali smo u nastupima Angeline Jakovljević, Dragice Ilić, Hristijana Petrovića i Aleksandre Nikolov. Posle je usledio baraž.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA