HUMANI GRAND FESTIVAL: Muzičke zvezde pevaju za pomoć oboleloj deci (FOTO)

Festival će biti održan 1,2 i 3. decembra i biće humanitarnog tipa. Akciju su podržali humanitarna organizacija "Novi Beograd", na čelu sa Aleksandrom Šapićem, "Prva srpska televizija", kao i "Grand" produkcija

  • 4

Peti po redu "Grand" festival, koji će se održati 1,2 i 3. decembra i na kome će učestvovati neke od naših najpoznatijih estradnih muzičkih zvezda, biće humanitarnog karaktera. U okviru humanitarne organizacije "Novi Beograd" tokom ovog takmičenja sakupljaće se novčana sredstva za obolele osobe i kojima je neophodan novac za izlečenje.

Ovu akciju podržali su, pre svega, Opština Novi Beograd, na čelu sa predsendikom Aleksandrom Šapićem, zatim "Prva" srpska televizija, kao i sam "Grand".

- Ovo je prvi put da pevači i estrada zajedničkim snagama, zajedno sa "Grand" produkcijom, sa fondacijom "Novi Beograd i "Prvom srpskom televizijom", ali i mnogim drugim firmama, koje će se sigurno uključiti u ovu akciju, pomažu deci kojoj je pomoć neophodna- rekao je Saša Popović, direktor "Grand" produkcije, i naveo da misli da će odziv pevača koji će učestovati na ovom takmičenju biti veliki.

Predsednik Opštine Novi Beograd i humanitarne organizacije "Novi Beograd" Aleksandar Šapić rekao je da će se na ovaj način pomoći onima kojima je pomoć zaista potrebna.

- Humanitarna organizacija "Novi Beograd" je jedina fondacija koja pruža jednaku šansu svima. Od momenta od kada se pojavila ova ideja, podržali su je ljudi iz "Grand" produkcije i Prve srpske televizije. U okviru ovogodišnjeg "Grandovog" festivala odlučili smo da ne biramo čija je muka veća. Imaćemo jedan SMS broj, a to je 3030 pod brojem 1. Sve poruke koje budu poslate na taj broj, ići će u jednu novčanu masu koju ćemo mi ravnomerno raspodeliti. Koristićemo "Grandov" festival da prezentujemo svu tu decu kojoj će pomoć da bude pružena - naglasio je između ostalog Šapić i apelovao da se poseti sajt organizacije budihuman.rs kako bi se pomoglo ugroženim osobama.

ALEKSANDAR ŠAPIĆ: Poslali smo sedmoro mališana na lečenje, pomozite i drugoj deci!

Da je potrebno pomoći, složio se i direktor "Prve" Dragan Nenadović.

- Prva televizija neće stati u animaciji javnosti i da se pomogne bližnjima. Mi smo se istog trenutka pridružili ovoj akciji. Pozvao bih ostale medije da budu de ove priče - istakao je on.

Na najavi ovog humanitarnog događaja, koji je održan u beogradskom hotelu "Crowne Plaza", bio je prisutan veliki broj poznatih ličnosti poput pevačice Ane Bekute, Zorice Brunclik, Ane Sević, Milice Pavlović, pevača Aca Pejovića, Dejana Matića, Šabana Šaulića, Darka Lazića.

Takođe, ovom događaju bio je prisutan i vlasnik kompanije Comtrade Veselin Jevrosimović.

Rok ja prijavljivanje pesama za "Grand" festival je 25. novembar. U finalnoj večeri biće izvedeno 20 pesama a sve ove kompozicije imaćemo priliku da čujemo u direktnom prenosu na televiziji "Prva. Imena takmičara i članovi žirija još nisu obelodanjena.

Inače, kako je naglasio Saša Popović, ispred svake numere, odnosno pevača, biće prikazan snimak od 60 sekundi za svako dete.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Љиљана

    4. novembar 2014 | 09:15

    Ако је фестивал хуманитарног карактера, ваљда ће певачи/це певати без хонорара. Треба помоћи тој деци чији родитељи немају могућности да плате те скупе интервенције које се не раде у Србији. Само да буде транспарентно, а и дијаспора може да помогне.

  • maja

    4. novembar 2014 | 01:14

    Patetika. Sto ne da deci pare koje daje pevacima za pesme za festival.

  • zika

    4. novembar 2014 | 16:04

    1.Grand nikada nije placao pesme pevacima za festival, vec je davao nagrade za pobednike koje sada idu bolesnoj deci. Svi zlonamernici neka posete sajt budihuman.rs, neka doniraju nesto novaca , pa onda neka pisu sta im je volja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA