ANA SEVIĆ: Darko i ja želimo da imamo veliku porodicu (FOTO)

- Ništa ne planiramo, uživamo sa Lorenom a druga beba, kad kod došla, dobrodošla - rekla je pevačica za Telegraf

  • 3

Pevačica Ana Sević, koja se pre nekoliko meseci porodila i na svet donela devojčicu Lorenu, rekla je da ona i njen suprug i kolega Darko Lazić uživaju u roditeljstvu.

U razgovoru za Telegraf, Ana je navela da bi volela da ima veliku porodicu.

- Ništa ne planiramo, uživamo sa Lorenom a druga beba, kad kod došla, dobrodošla. Nema većeg bogatstva od dece a mi želimo da imamo veliku porodicu - rekla je pevačica za naš portal i dodala da Darko obožava da provodi vreme sa svojom ćerkicom.

- Darko radi kao supermarket tako da jedva dočeka da dođe kući da se posveti bebi - rekla nam je Ana Sević.

Na pitanje da li je njihova ćerkica Lorena naučila koju reč, Ana nam je odgovorila sledeće:

-  Lorena nema ni četiri meseca tako da je rano za svesno izgovaranje reči. Priča na nekom svom jeziku ali imali smo jednu smešnu situaciju gde su nam bili porodica i prijatelji na večeri i Darko joj je stalno ponavljao "mama i tata" i ona je to ponovila. Svi smo ostali zatečeni. Što kažu: " Današnja deca se rađaju sa fakultetom" - navela je pevačica.

Kao što je poznato, uskoro će biti održan peti po redu "Grandov" festival, koji će biti humatiarnog tipa. Iako neće učestovati pevački na ovom događaju, Ana je rekla da će učiniti sve što je u njenoj moći kako bi pomogla osobama kojima je pomoć neophodna.

- Na ovogodišnjem festivalu neću učestvovati pevački ali s obzirom da je ove godine festival humanitarnog karaktera uradiću sve što je u mojoj moći da budem deo toga u tom kontekstu - istakla je pevačica i dodala:

- Moja očekivanja su da će se prikupiti sva sredstva potrebna za lečenje mališana to je najvažnije , a naravno i da će biti dosta hitova - zaključila je ona.

( V. Đorđević)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Guiop

    4. novembar 2014 | 19:48

    Odakle se vi stvoriste?radite sta ocete bas me briga za vas.

  • Kri

    4. novembar 2014 | 19:30

    PA LEPO SVE NAJBOLJE

  • Ivana

    6. novembar 2014 | 00:17

    Svaka cast ovom paru,prelepi su i zelim im da sacuvaju svoju ljubav i da imaju veliku porodicu jer nema veceg bogatstva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA