SANDRA AFRIKA: Zarađujem 3.000 evra po nastupu!

Opšte je poznato da Sandra nastupa svakog vikenda, a neretko i radnim danima. Takođe, za njen nastup se uvek traži karta više i važi za jednu od najpopularnijih pevačica, kako kod nas, tako i u dijaspori

  • 20

Pevačica Sandra Afrika jedna je od retkih lepotica koja otvoreno govori o svemu, pa tako i o honorarima koje dobija za nastup. Nedavno se pisalo da je pevačica prva u nizu estradnih ličnosti kojoj će Poreska uprava zakucati na vrata!

Afrika poseduje luksuznu vilu, nekoliko stanova, novi automobil marke BMW, kao i jahtu.

Opšte je poznato da Sandra nastupa svakog vikenda, a neretko i radnim danima. Takođe, za njen nastup se uvek traži karta više i važi za jednu od najpopularnijih pevačica, kako kod nas, tako i u dijaspori.

- Neka je jedan nastup, ne znam, 3.000 evra, lupam sada, pa neka samo izračunaju i biće im jasno odakle mi sve to što sada imam - rekla je Afrika za emisiju "Dvogled" na Pink BH.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pecanac

    7. novembar 2014 | 17:30

    Alooo bre, jel ovs placa porez drzavi'!!!

  • рок

    7. novembar 2014 | 17:58

    Није проблем у томе колико зарађујеш већ колико пријавиш и платиш порез драга моја и Ал Капоне је пао због пореза па ће те и ви тз естрадни радници дај боже да узимаш €30000 по наступу више пара за тебе али и за државу ма ко био на власти морамо да укапирамо да порезе морамо на зараду да платимо.

  • Ilija Cvorovic

    7. novembar 2014 | 17:20

    super, ti si moj idol, ajde sad idi!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA