PINKOVE ZVEZDE: Jelena, Bogdan i Saška raspametili publiku! (FOTO)

U najkvalitetnijoj emisiji do sada, po prvi put nije bilo baraža i 10 najboljih takmičara je direktno izborilo plasman u sledeći krug takmičenja

  • 5

U novoj epizodi takmičenja "Pinkove zvezde" koja je sinoć prikazana na televiziji "Pink", dogodila se nesvakidašnja situacija da je čak 10 kandidata dobilo maksimalne ocene tako da po prvi put nije bilo baraža, a plasman u sledeću rundu su obezbedili Dragana Rakčević, Bogdan Martinović, Saška Marić, Nina Stanimirović, Bojana Golubović, Lejla Zahirović, Rada Janevska, Tijana Cogoljević, Danilo Živković i Jelena Grbović.

Sjajno veče je najavila Dragana Rakčević koja je izvela numere "Ciganka sam mala" i "Med i žaoka" Jelene Tomašević, zatim je mikrofon uzeo Bogdan Martinović koji je dobio petice za izvođenje hitova "Ispod palme" Tome Zdravkovića i "Igra bez granica" Tošeta Proeskog.

ŽIRI ZANEMEO: Ovako je Saška razbila u "Pinkovim zvezdama"! (VIDEO)

Niz veoma dobrih nastupa su nastavili Saška Marić koja je otpevala pesme "Rane moje" Silvane Armenulić i "Molitva" Marije Šerifović, Nina Stanimirović sa kompozicijama "Ali pamtim još" Hanke Paldum i "Crni ples" grupe "Oktobar 1864", kao i Bojana Golubović koja je izvela numere "Ne znam šta si tugo moja" Viki Miljković i "Oro" Jelene Tomašević.

Direktno su u narednu rundu prošli i Lejla Zahirović sa pesmama "Bol do ludila" Marije Šerifović i "A tebe nema" Zorice Brunclik, Rada Janevska koja je otpevala numere "Kralj ponoći" Ane Bekute i "Takvi kao ti" Nine Badrić, Tijana Cogoljević sa numerama "Vidovdan" Gordane lazarević i "Ja bih te sanjala" grupe "Negativ" i , kao i Danilo Živković koji je odabrao hitove "Dobro da nije neko veće zlo" koju izvodi "Leksington bend" i "Polomio vetar grane" Marinka Rokvića.

Za kraj, pravi šou je napravila Jelena Grbović koja je sve u studiju raspametila fenomenalnim nastupom tokom kojeg je otpevala "Marijo deli bela kumrijo" i "Čekala sam čekala" Jadranke Stojaković.

TOTALNA DOMINACIJA! Jelena fantastičnim glasom oduvala gledaoce! (VIDEO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • L

    9. novembar 2014 | 09:49

    Kako je devojka otpevala Molitvu...

  • vracar

    9. novembar 2014 | 16:03

    Svaka cast Bogdane! Predivan glas

  • mrackicka

    12. novembar 2014 | 14:50

    Ova poslednja takmicarka...je pokidala... nisam skorocula da neko na tako dobar, svoj nacin, peva i naraodnjak..ali pravi izvorni narodjank, a onda razvali sa zabavnom pesmom... Odusevljena sam , samo napred Jelena Grbovic... jedva cekam da je cujem ponovo!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA