Nina Janković i Tamara Dragičević na proslavi rođendana "Big" šoping centra (FOTO)

Glumice su, zajedno sa kolegama, Jelisavetom Orašanin i Ivanom Mihajlovićem, danas izvele predstavu za decu, a juče su slavlje svirkom uveličale Frajle

  • 3

Novosadski "Big" šoping centar slavi prvi rođendan, i tim povodom je, na radost brojnih posetilaca, ugostio zvezde iz sveta glume i muzike.

Glumice Nina Janković, Tamara Dragičević i Jelisaveta Orašanin su, sa kolegom Ivanom Mihailovićem, danas izvele predstavu za decu, a potom je usledilo druženje sa mališanima. Prisutne je u petak 7. novembra razveselio ženski kvartet "Frajle", a dani slavlja, koji uključuju i brojne popuste, završavaju se sutra (9. novembar).

"Big" šoping centar je u prethodnih godinu dana nesvakidašnjim i interesantnim sadržajima vrlo često pravio iznenađenja za svoje verne posetioce, a ništa manje ne treba očekivati ni u narednom periodu.

Ulaz i sve aktivnosti u "Big" šoping centru tokom rođendanskih dana su besplatni, a više informacija možete dobiti na sajtu www.bigcenters.rs i na zvaničnoj Fejsbuk stranici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA