CECA: Obožavam turske serije jer su realne, lationameričke su kao bajka!

- Turske serije su mnogo uređenije. U španskim serijama je sve kao bajka. Sve se srećno završava, svi su zadovoljni... U turskim serijama su opisane realne životne priče. Meni se to sviđa - kaže pevačica

  • 12

Popularna pevačica Svetlana Ceca Ražnatović jedna je od retkih koja iskreno i otvoreno priča o tome šta prati na televiziji.

Pratim "Sulejmana". Gledam sve. Gledam zabavne emisije, filmove, serije. Ne volim licemerje onih koji kažu "Jao ne, ja to ne gledam!", a svi znaju o čemu se radi. Mnogo vremena provodim ispred televizora, jer slobodno vreme uglavnom koristim kako bih se odmorila. Retko izlazim, tako da je kuća moj "provod" – rekla je Ceca, koja je dodala da je pratila i "Kasandru".

Folk zvezda je potom napravila i poređenje između južnoameričkih i turskih serija.

-  Turske serije su mnogo uređenije. U španskim serijama je sve kao bajka. Sve se srećno završava, svi su zadovoljni… U turskim serijama su opisane realne životne priče.  Meni se to sviđa – naglasila je pevačica, koja je istakla da voli i domaće serije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA