SADO-MAZO GOSPODARICA: Karleuša simulirala seks sa mladićem na bini (FOTO)

- Šta god da ja uradim, ne smeš da se pomeriš! Nema pomeranja, pristao si na sve - rekla je pevačica momku i navodno mu pocepala majicu i skinula kaiš

  • 15

Pevačica Jelena Karleuša šokirala je fanove jednim provokativnim nastupom. Kako piše "Alo!", ona je na binu izvela jednog mladića i sa njim navodno simulirala seks.

Kako navodi ovaj dnevni list, JK je pitala da li ima dobrovoljaca da joj se pridruže na sceni. Nekoliko momaka se javilo, a ona je odabrala jednog od njih.

Karleuša, koja inače često izvodi ovu tačku  na svojim nastupima, naglasila mu je da šta god mu uradi, mora da stoji mirno i da se ne pomera.

- Šta god da ja uradim, ne smeš da se pomeriš! Nema pomeranja, pristao si na sve - rekla mu je navodno pevačica i zatim mu je po pisanju ovog lista pocepala majicu i skinula mu kaiš, koji mu je stavila oko vrata i tako počela da đuska sa njim. U jednom momentu okrenula mu je pozadinu i počela da se uvija oko njega.

Pred kraj pesme “Ide maca oko tebe”, koju je u tom trenutku izvodila, pevačica je momku skinula pantalone i ostavila ga u boksericama, a zatim ga kaišem bičevala po guzi.

(Telegraf.rs/"Alo!"/Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dokle

    10. novembar 2014 | 15:20

    Taman sam pomislila da ne moze nize da padne, kad ono, iznenadjenje, moze, moze, jos koliko.

  • Sandra

    10. novembar 2014 | 15:41

    Kakva seljacka kafana! I ona se hvali nastupima?! Kakav enterijer Boze me sakloni. Jaooooj

  • Ana

    10. novembar 2014 | 15:30

    Ako nista drugo, ovog puta je realna jer zna svoju ciljnu grupu i sta treba da radi. Steta sto joj ovaj kafic u kome je nastupala nije obezbedio i sipku pa da utisak bude potpun.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA