Pomozite da Srpkinja bude najlepša na svetu (FOTO)

Glasajte za Lidiju Kocić koja će predstavljati našu zemlju na prestižnom takmičenju Miss International 2014 u Japanu. Glasanje traje još sutra, a putem U-streama možete direktno pratiti izbor, koji je zakazan za 11. novembra u 8 časova

  • 27

Lidija Kocić predstavljaće Srbiju na prestižnom takmičenju "Miss International 2014" koje se održava u Japanu. Ukoliko želite da naša lepotica pobedi na ovoj manifestaciji, svoj glas možete dati OVDE.

Glasanje traje još sutra, a putem U-streama možete direktno pratiti izbor, koji je zakazan za 11. novembra u 8 časova.

Inače, Lidija Kocić se već dve nedelje nalazi u Japanu gde se konstantno bori za što bolji plasman naše zemlje.

Stalnim zalaganjem, kreativnošću, trudom, aktivnošću na društvenim mrežama i pozivanjem na glasanje već se istakla među takmičarkama a posebno na intervjuima pred sudijama i predstavljanju u nacionalnoj nošnji.

Izazvala je veliko interesovanje za Srbiju jer je isticala lepotu zemlje kao turističke destinacije i gostoprimstvo svog naroda.

Lidija je u kompaniji "Miss Yu" član više od sedam godina. Diplomirala je marketing menadžment na Fakultetu za evropski biznis i marketing a poseduje i diplomu master studija na istoimenom fakultetu sa prosekom 10.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA