LJUBAV U SURVAJVERU: Ava se zaljubila u Vladu!

Hrvatska starleta priznala da voli srpskog manekena. Makedonka Aleksandra "pukla", tražila od svojih saplemenika da je izbace

  • 0

U plemenu Boruka pala su prva priznanja o zaljubljenosti! Tako je Hrvatica Ava Karabatić otkrila kako je pronašla idealnu polovinu. Njeni saplemenici okupljeni oko vatre pokušali su da pogode o kome se radi, mada su već mogli da naslute da je reč o srpskom manekenu Vladi Vuksanoviću.

- Da li je ta osoba jako blizu? – pitao je Milan, misleći na Vladu, koji sedi pored Ave.

- Jeste blizu. U srcu mi je – smeje se hrvatska starleta, a posle priznaje da je osoba koja joj je ukrala srce zaista blizu.

- Ja sam ubeđen da ćeš doći do svog cilja – bodri je Ognjen.

Kristina je na Ostrvu odbačenih. Kaže da je izmorena jer već pet dana ne spava, pa je malo usporenija.

- Baš bih volela da nađem Tajni imunitet. Možda sam čak malo glupa, ali sad bih volela da potvrdim da baš i nisam – kaže ona, ali uskoro odustaje, iako je bila vrlo blizu rešenja drugog koraka.

Jelena se nije iznenadila Kristininim dolaskom, jer je znala da će Matambo izgubiti.

- To me podseti da će sad svi oni doći ovamo, a ja sam htela da pobegnem od njih – kaže poznata šminkerka, koja s gošćom analizira dešavanja na svom bivšem ostrvu. Kristina joj kaže da je bila mnogo negativna, da je mračila i da joj nije prijala.

A u njenom plemenu glavna polemika se vodi u vezi sa prethodnom borbom. Radovan za poraz najviše krivi sebe, a loše igre mu ubijaju samopouzdanje. Nevena ne brinu porazi jer je Matambo i u njima dostojanstven.

- Jesi li posmatrala drugo pleme dok smo igrali? – pita Maju – Jesu li ti izgledali malo kao divljaci? A mi sve dostojanstveno. Uopšte mi se ne sviđaju, nastupaju kao varvari, užasno se deru. Meni je sve to strano – smatra Ciganović, a Maja se slaže s njim.

Svi se nadaju da je Kristina dobro i da će na Ostrvu odbačenih naći Tajni imunitet. Neven misli kako je Jelena zatvorila Kristinu, da je muči i sisa joj krv.

A šta muči Miu? Urota protiv nje. Optužuje Marka da su se udržili da je izbace, i još više se udaljava od plemena. Maja Lena ne želi da se meša u novonasatalu situaciju.

- Ne bih htela da me ljudi poistovećuju s mamom, jer nas dve se nakad slažemo, a nekad su nam mišljenja i stavovi suprotni – objašnjava glumičina ćerka.

U Boruki svi rade, osim Aleksandre.

- Iskreno, mnogo mi je dosadno – kaže Makedonka, koja se konstantno odvaja od ostalih, samo leži, sunča se i spava.

Pleme je ljuto na nju jer odbija i sabotira poslove, a i smatraju da je bezobrazna. Sebastian predlaže Žaretu da porazgovara s njom. Aleksandra plače, kaže kako joj je teško jer svi očekuju da nešto radi. Žare joj pokušava objasniti da greši, da oni sad žive u zajednici i da se tako mora ponašati. Ali Aleksandru ništa ne zanima, samo želi da ode. Predlaže da Boruka izgubi sledeću borbu, pa da je izbace. Pleme jednoglasno odbija ideju o namernom porazu, ali se slaže da će ona biti prva koju će izbaciti kad izgube.

U Matambu je na redu druga mala borba za crni ili dupli glas. I Kristina im se pridužuje u igri balansa: držati kokos između dva konopca, dok se stoji ne deblu. Najviše koncentracije ima Neven koji pobeđuje, bira dupli glas i na Plemenski savet ide sa jednim glasom prednosti, jer ima kletvu od Jelene. Jedino je poglavica Martina imuna na izbacivanje.

(A.V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA