KARLEUŠA: Za moje telo zaslužna je dobra genetika, ne Fotošop (VIDEO)

- Smatram da je najbolji demanti svega toga kada me vide uživo i kada vide da to nije delo Fotošopa. To su prosto mišići, dugačke noge, građa... To se ne može napraviti kod plastičnog hirurga - rekla je pevačica

  • 78

Pevačica Jelena Karleuša veruje da svako ko je vidi uživo shvati da je za njeno telo zaslužna dobra genetika, a ne Fotošop ili plastična hirurgija.

- Smatram da je najbolji demanti svega toga kada me vide uživo i kada vide da to nije delo Fotošopa. To su prosto mišići, dugačke noge, građa... To se ne može napraviti kod plastičnog hirurga - rekla je ona za "Ekskluziv".

Karleuša je navela da je oguglala na natpise brojnih medija koji tvrde da je za njen izgled zaslužna plastična hirurgija.

- Razumem da postoje ljudi koji žele da veruju bajke da sam ja sva od plastike, da sam vadila rebra, da je moje lice sve operisano, da sam od nekih plastičnih delova. Ja sam uvek demantovala sve te gluposti kada je reč o mojoj zadnjici, o mojim rebrima, o mojim nogama, o mom nosu,o mom svemu... - rekla je ona.

Prilog Ekskluziva sa Jelenom Karleušom pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • misa

    11. novembar 2014 | 19:43

    Na koga si ti na pokojnu prababu? Kakav ti je otac i majka svi znaju! Da nisi usvojena?

  • Studentska ulica

    11. novembar 2014 | 19:30

    Ako gledamo mama Divnu i nije ti bas neka genetika, a posto smo anulirali i fotoshop (tj ti si to uradila), dolazimo do jednostavnog zakljucka da si odradila milion plasticnih operacija..Svakako ja to mogu da potvrdim posto sam igrom slucaja iz istog kraja u kom si odrasla tako da znam na sta si licila tad a na sta licis sad.

  • Sandra

    11. novembar 2014 | 19:43

    Videla sam te uzivo 3999 puta i mogu ti reci samo ovo, L A Z E S. Lepa si na majku a zgodna na oca? Koja genetika? Demantuj me, mooolim te!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA