DELIRIJUM I SUZE: Šou Zorice Brunclik u prepunoj "Areni" (FOTO) (VIDEO)

Spektakluaran koncert u "Kombank areni" podržale su mnogobrojne kolege poput Seke Aleskić, Šabana Šaulića, Ane Bekute, Milutina Mrkonjića, Vesne Zmijanac, Dragane Mirković, Cece Ražnatović, Ace Lukasa, Aca Pejovića, Leksington benda, Dženana Lončarevića...

  • 29

Folk zvezda Zorica Brunclik održala je spektakularan koncert u krcatoj "Kombank areni". Popularnu pevačicu došlo je da podrži 20.000 ljudi, među kojima je i veliki broj poznatih ličnosti.

CELA ESTRADA NA KONCERTU ZORICE BRUNCLIK: Ceca i Dragana Mirković pevaju na folk spektaklu (FOTO)

Pre početka folk spektakla, publiku su zabavljale pevačice Andreana Čekić, Aleksandra Prijović i Biljana Sečivanović.

Na sceni se potom pojavila Zorica Brunclik koja je otvorila koncert pesmom "Kada bi me pitali". Od sreće, ubrzo je počela da plače.

- Dobro veče, Beograde, i dobrodošli. Pre nego što počnem, želim da se zahvalim svima. Dobila sam informaciju da ste došli iz Bosne i Hercegovine, Republike Srpske, Makedonije, Rumunije, i čitave Evrope. Takođe, želim da se izvinim onima koji nisu uspeli da uđu. Zbog svih koji su ostali u redu da čekaju, napraviću koncert na kojem će besplatno dobiti karte  - rekla je Brunclikova, koja je nastavila sa svojim reperotarom, i zapevala pesmu "Tamo gde si ti".

DRAGANA MIRKOVIĆ: Zorica Brunclik je legenda! (FOTO)

Ređali su se hitovi kao što su "Košava", "Da zakopčam jeleče", "Ja znam", "Što ne dođeš", "Volim kad mi pričaju o tebi", "A tebe nema", "Sve je ljubav" i drugi, a publika je bila u delirijumu.

Najvatreniji Zoričini fanovi nosili su roze perike, cveće u kosi, kao i naočare.

Brunclikova izvodi i pesmu "Đurđevdan". Na njen zahtev, obožavatelji su izvukli telefone, a cela "Arena" je sijala.

Pevačicu je posebno pogodila pesma "Majko Jovanova" koju je posvetila pokojnoj majci, te je po završetku počela da plače.

- Drago mi je da ste svi večeras sa mnom, ali ima onih koji nisu ovde, već sa neba, iz prvih redova, prate moj koncert - rekla je Zorica.

Ubrzo Zorica Brunclik izvodi hit "Avlije, avlije", a publika pada u trans.

To ju je veoma oraspoložilo.

Usledili su "Ne pitajte koliko košta", "Moja zakletvo", "Evo već je Božić", "Ljubav mi srce mori"...

Svoje pevačko umeće pokazali su i mnogobrojni gosti, poput Nemanje Stevanovića, Đanija, Dženana Lončarevića, Saše Matića (Otpevao "Ruzmarin", "Nađi novu ljubav", prim.aut), Ane Bekute ("Veseljak"), Dragane Kojića Kebe ("Imao sam"), Ljube Aličića ("U Šapcu kraj Save"), Halida Muslimovića, Aca Pejovića, Halida Bešlića ("Miljacka"), Dragane Mirković ("Pitaju me u mom kraju"), Sinana Sakića, Cece Ražnatović ("Poziv"), Ace Lukasa ("Sva moja pesma je od bola", "Bele ruže"), Lepe Brene ("Ja nemam drugi dom", "Miki moj").

Svakog gosta dočekao je Kemiš, koji ih je izveo na binu. Najveseliji su bili Ceca, Lukas i Dženan, dok je Brena bila vidno neraspoložena.

Acu Lukasa iz lože je podržavala supruga Sonja, dok je Šaban Šaulić uživao sa Gocom i ćerkama u VIP delu pored Lukasa.

Pravi delirijum nastao je kada se na sceni pojavila Vesna Zmijanac. Ona je pred prepunom "Arenom" izvela pesme "Idem preko zemlje Srbije", i "Nevero moja".

Zorica Brunclik je sa svakim gostom otpevala duet. Prvo je sa Anom Bekutom izvela pesmu "Imam jedan život", a nešto kasnije sa Cecom Ražnatović otpevala je hit "Pustite me da ga vidim".

Nakon četiri sata spektakla, pevačica je koncert završila bisom koji se sastojao iz miksa pesama "Kada bi me pitali", "Košava" i "Avlije".

Kakva je amtmosfera bila na koncertu, pogledajte OVDE, OVDE i OVDE.

(A. Č./ V. Đ.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • osborn3000yu@yahoo.co.uk

    12. novembar 2014 | 00:42

    Kraljica šunda

  • kocka

    12. novembar 2014 | 05:53

    Slika i prilika danasnje turbofolk Srbije

  • toplistanadrealista

    12. novembar 2014 | 04:22

    Hahahhahahahaha, "Zorica izvodi pjesmu, publika pada u trans"?....hahahahahahaha.....e, gospode boze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA