ŽERA O MERLINU: Zna on šta je zas*o tokom rata! (FOTO) (VIDEO)

- Kad je bilo najgore u Sarajevu, on je pokazao svoje pravo lice - rekao je pevač Crvene jabuke o kolegi, i istakao da su tokom rata Sarajlije dobijale humanitarnu pomoć iz Beograda

  • 9

Frontmen grupe "Crvena jabuka" Dražen Žerić Žera u jednoj TV emisiji na neočekivan način se osvrnuo na Dina Merlina i njegovo ponašanje tokom rata u Bosni i Hercegovini.

Žera je prvo na pitanje voditelja šta misli o Merlinu, odgovorio kontrapitanjem "Ko je taj?" i zatim nastavio:

- On je pokazao svoje pravo lice u ratu. Zeznuo je sam sebe prvo. Samo pitaj njega šta je zas*o u Sarajevu. Mislim da ti je dovoljna presuda Vrhovnog suda za Amos. To ti dovoljno govori ko je taj čovek".

Žera je dodao:

- Ja njemu skidam kapu, kompozitorsku, karijera njegova je super. Ljudska strana je ona koja se stalno pokazuje. Kad je bilo najgore u Sarajevu, onda je pokazao tu "lepu" stranu.

Žera, za razliku od Dina, nikad nije govorio da neće da peva u Beogradu:

- Mi smo imali je..ni, teški rat u Sarajevu. Bez vode i bez struje, valja preživeti. Imali smo razloga da ne dolazimo u Beograd, ali mi smo od svoje publike u Beogradu dobijali pakete pomoći. Ti sad da sudiš, zbog par idiota, svojoj publici koja te prati sve ove godine... Bio bih totalni kreten.

Pogledajte emisiju, deo vezan za Dina Merlina počinje od 13. minuta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Crni Gruja

    12. novembar 2014 | 11:04

    Ma u pravu si 100% Merlin je okoreli šovinista.

  • Љиљана

    12. novembar 2014 | 11:47

    Изгледа да су такви најпопуларнији у Београду, а Срби их готове. Нисам за никакву мржњу, али ствари поставити на право место. Воли своје, поштуј туђе, и то је најбољи пут.

  • toso

    12. novembar 2014 | 11:50

    Mnogi Srbi su dali i zivot u Sarajevu a zivot je najveca cena...znaci postoje oni sto vade dusu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA