Osam godina mu je trebalo da ponovo prohoda posle teške saobraćajke, a sada veliki povratak počinje iz Srbije! (FOTO) (VIDEO)

- Posle svega što mi se dogodilo naučio sam koliko je važno da verujem u sebe, da verujem u ljubav, i nastojaću da to iskažem kroz svoju muziku - izjavio je libanski pevač Sami Kateb

  • 0

Svojevremenu su popularnom libanskom pevaču Samiju Katebu prognozirali sjajnu međunarodnu karijeru, međutim, on je doživeo saobraćajnu nesreću koju je jedva preživeo. Usledio je mukotrpni oporavak koji je trajao osam godina... Sada je Sami spreman za povratak na veliku scenu a novi spot je snimio u Srbiji.

- Iako su mi lekari govorili da postoje male šanse da ponovo hodam, bio sam uporan i uspeo sam da stanem na noge! Bez obzira što je prošlo dosta godina i dalje imam mnogo fanova u Libanu i pun sam pozitivne energije i spreman da ljudima predstavim novi materijal. Sticajem okolnosti sam preko Fejsbuka upoznao nekoliko ljudi iz Srbije, razmenili smo iskustva i odlučio sam da spot snimim u Srbiji, na Tari i drugim lokacijama - ispričao je Kateb za Telegraf i dodaje da je oduševljen našom zemljom kao i da se nada da će se njegova nova pesma "Rouhi albi", koja predstavlja mešavinu popa i orijentalnog zvuka, svideti srpskoj, ali i libanskoj publici.

- Posle svega što mi se dogodilo naučio sam koliko je važno da verujem u sebe, da verujem u ljubav, i nastojaću da to iskažem kroz svoju muziku - zaključio je Sami.

Pogledajte novi spot Samija Kateba:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA