Plasido Domingo u "Areni" nastupa sa Simfonijskim orkestrom RTS-a! (VIDEO)

Španskom tenoru će se na sceni pridružiti i sjajni soprani Virdžinija Tola i Mikaela Oeste, tako da je spektakl u "Areni" zagarantovan

  • 0

Jedan od najvećih operskih pevača današnjice, Plasido Domingo, nastupiće 8. decembra u "Kombank areni", uz pratnju Simfonijskog orkestra i hora RTS-a.

Simfonijskim orkestrom RTS-a dirigovaće Izrael Gurski koji prati Dominga na turneji. Inače, Gurski je mladi dirigent čiji je debi na poziciji glavnog dirigenta opere "Don Đovani" ugledni list "Washington Post" opisao kao "superioran". Dobitnik je nagrade za dirigovanje Fondacije "George Solti", a usavršavao se kod dirigentskih imena među kojima su Oto-Vener Miler, Kenet Kisler i Dejvid Džilbert.

Španskom tenoru će se na sceni pridružiti i sjajni soprani Virdžinija Tola i Mikaela Oeste, tako da je spektakl u "Areni" zagarantovan.

Ulaznice za Domingov koncert po ceni od 3.900 do 9.900 dinara mogu se kupiti u "Eventimu", Bilet centru Beograda, Domu omladine, TC "Ušće" i na blagajni "Arene", kao i putem sajtova: www.kombankarena.com i www.eventim.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA