BAHATA I UMIŠLJENA SEVERINA: Pevačica histerisala na srpske novinare!

Nakon što je ušla u zemlju, pripadnici obezbeđenja su je sproveli u studio produkcijske kuće gde je, za potrebe jedne emisije, trebalo da otpeva dva dueta i ode, a ona je strogo zabranila da mediji prisustvuju snimanju

  • 57

Hrvatska pevačica Severina Vučković očigledno zaboravlja da je zahvaljujući medijima veća zvezda u Srbiji nego u svojoj zemlji, te ju je to sprečilo da se pristojno i prema Bontonu lepo ponaša prema sedmoj sili.

Naime, pevačica je juče stigla u Beograd kako bi održala dva nastupa i za tu priliku je zahtevala uslove kao da je svetska zvezda. Naime, sa sobom je povela dva pripadnika obezbeđenja, ali je tražila još nekoliko naših kako bi bila potpuno sigurna, kao da ide u najopasniju zemlju na svetu, a ne komšijsku Srbiju.

Nakon što je ušla u zemlju, pripadnici obezbeđenja su je sproveli u studio produkcijske kuće gde je, za potrebe jedne emisije, trebalo da otpeva dva dueta i ode, a ona je strogo zabranila da mediji prisustvuju snimanju, prenosi "Blic".

"Gorile" su čak dobile dozvolu da reaguju ako neko slučajno uspe da uđe, te da ga izbace napolje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bordzija

    14. novembar 2014 | 05:27

    Odavno sedma sila od Severine pravi nešto što nije. Od kada je osvanuo njen porno snimak, ne silazi sa stranica raznih novinskih izdanja. Srpski novinari kao da se utrkuju ko će joj više viriti iz pozadine. Te Severina ovo, te Severina ono, a nitko da napiše kako je ta ista Severina hrvatskim novinarima dala izjavu kako je Srbija crna rupa bezakonja. Poslednjih godina je više u Srbiji, nego u Hrvatskoj. Hrvati i njihova štampa o njoj pišu kao nekom ko nije dostojan popularnosti koju ima i da je jedna od najmanje kvalitetnih pevačica iz Hrvatske. Dakle došlo je vreme da ta ista Severina zatvori vrata novinarima i to ispred nosa, a vi joj i nadalje pružite ruku spasa ?!

  • Crnogorac

    14. novembar 2014 | 01:00

    Ja ne znam sto uopšte pišete o njoj,ako ima nastavak filma nek priloži ako nema ne pominjite je dok ne snimi...:-)

  • Joka

    14. novembar 2014 | 03:37

    Ja neznam ko se divi ovoj rugobi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA