U SUSRET FOLK SPEKTAKLU: Publika ocenjuje Anu, Harisa i Šabana (FOTO)

Kako Telegraf saznaje, pevačke zvezde predstaviće se na koncertu u Spensu 29. novembra i 6.decembra u "Kombank areni" sa po pet svojih numera , a tročlani žiri će od njih troje izabrati ko je bio najbolji

  • 0

Iako su do sada Haris Džinović, Šaban Šaulić i Ana Bekuta bili u prilici da budu članovi žirija i, da ocenjuju pevače u aktuelnim prestižnim takmičenjima poput Pinkovih i Grandovovih Zvezda, ovoga puta uloge će biti zamenjene jer će njih ocenjivati publika.

Naime, kako Telegraf saznaje Šaban, Ana i Haris predstaviće se na koncertu u Spensu 29. novembra i 6.decembra u "Kombank areni" sa po pet svojih numera , a tročlani žiri će od njih troje izabrati ko je bio najbolji.

Iako su Džinović, Bekuta, i Šaulić zvede sa dugogodišnjim stažom i mnogobrojnim hitovima svakako će biti interesantno da se čuje i glas publike ko je po njima broj jedan. Međutim, to nije sve nakon otpevanih pet pesama i proglašenja pobednika kreće njihovo natpevavanje i koncert kakav se još na ovim prostorima nije viđen.

Inače, kako saznajemo, žiri je sastavljen od njihovih fanova, pa će tako u Novom Sadu , ali u u Beogradu svoj konačan sud dati upravo njihovi najverniji fanovi koji će ukupno biti 9. od svakok pevača po troje u žiriju.

Kakve komentare i ocene žirija će dobiti naši eminentni pevači saznaće svi oni koji dođu na njihove koncerte u ova dva grada, a ko će odneti pobedu i pobedu i kome će publika najviše biti naklonjena ostaje da se vidi.

Inače, ovim povodom pozvali smo organizatora koncerta Raku Marića koji nam je potvrdio naša saznanja:

- S obzirom na to da su njih troje naše najveće zvezde narodne muzike, koje su trenutno zauzeti i ocenjivanjima u "Pinkovim" i "Grandovim" zvezdama, biće interesantno videti u zamenjenim ulogama - reko je poznati menadžer za naš portal, ne želeći da do kraja otkrije koja još iznenađenja pripremaju Šaban, Ana i Haris publici i svojim fanovima u ova dva grada.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA