Pronađite princezu Fionu na slici (FOTO) (VIDEO)

Takmičari emisije "Tvoje lice zvuči poznato" već su spremili svoje nove imitacije, koje ćemo moći da vidimo u nedelju od 21 čas na "Prvoj" televiziji"

  • 0

Bliži i nova emisija humatinarnog takmičenja "Tvoje lice zvuči poznato", a 10 poznatih učesnika već je spremilo svoje imitacije. Pevačica Neda Ukraden će ove nedelje naći "u koži" princeze Fione iz animiranog filma "Šrek". Kako se ona snašla u ovoj ulozi, pogledajte OVDE.

Inače, Nedi će društvo na sceni praviti njena koleginica Tanja Savić, koja će biti, kao što je poznato, Šrek.

Svako je bar jednom poželo da uđe u kožu naših najvećih zvezda Zdravka Čolića i Harisa Džinovića. A Banetu Mojićeviću i Eleni Ristevskoj se ta želja i ostvarila.

Pod sjajnim maskama i sa imitacijama oko kojih su se maksimalno potrudili, Bane i Elena su briljirali na sceni šou programa “Tvoje lice zvuči poznato”. Iako Elena nema korpulentnost i bariton poznatog folkera, dala je sve do sebe da pesmu otpeva perfektno i bez greške.

Zato je njoj zadatak bio i teži nego Banetu koji je i glasom i stasom verno dočarao najveću jugoslovensku zvezdu Zdravka Čolića.

Folker Dragan Kojić Keba biće Mišo Kovač.

Da podsetimo, Nenad Okanović biće jedan od članova benda "Dubioza kolektiv" a Ivan Jevtović reper Kris Braun.

Tako je bilo na probama kada nema reflektora, strogog žirija i kada znate da vas ne gleda dva miliona ljudi. Da li će takmičari oduševiti i žiri i publiku pogledajte u nedelju od 21 čas na "Prvoj" televiziji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA