TLZP: Bane Mojićević pobednik emisije, u sledećoj glumi Končitu Vurst (FOTO)

Pobednik ove epizode je Bane Mojićević koji je nagradni ček od 1000 evra poklonio “Svratištu za decu”

  • 15

Još jedno izdanje humanitarnog šou programa „Tvoje lice zvuči poznato“ je završeno. Deset izvođača pravilo je ludilo na sceni.  Žiri je bio u punom sastavu. Pobednik emisije je Bane Mojićević koji je maestralno odigrao Čolu.

Na Telegrafu uživo pratite emisiju:

Ulogu specijalnog člana žirija ove nedelje poneo je junak, koji je takođe stigao izdaleka - animirani ružnjikavo-zelenkasti Šrek.

Tanja Savić i Neda Ukraden postale su junaci animiranog filma. Dok je Tanja ušla u ulogu zelenkastog stvorenja Šreka i sve zadivila izvandrednom maskom, Nedi Ukraden je pripala uloga Šrekove voljene Fione - kraljice sa krunom.

Njih dve su zajedničkim snagama izvele čuvenu pesmu iz animiranog filma.

Ono što je sve zbunilo sve jeste činjenica da postoji i drugi Šrek koji je zauzeo mesto u žiriju. I baš taj drugi Šrek iz žirija nije imao zamerke na nastup, ali je skrenuo svima pažnju da su na sceni upravo gledali lažnog Šreka.

Ivan je predložio da se razjasni nedoumica oko lažnog i pravog Šreka, krađe identiteta, i da se utvrdi koji je pravi jer je on „visok, krupan i ima pišu“.

Veliki hit Jelene Tomašević „Okeani“ najmlađa takmičarka Katarina Bogićević je otpevala besprekorno.

- Odlično si pevala, koreografija je bila divna i zasanjano sam gledao u tebe - prvi je prokomentarisao Đuro. Pohvalama se pridružio i Ivan Ivanović, dok je Šrek priznao da mu je vruće i da mu je prijalo hlađenje delovima Katarinine haljine.

Belo odelo, vitak stas, tamnoputi ten i visoki, precizni falset - učinili su da Čipijev nastup u ulozi Bruna Marsa bude fantastičan. Đuro je bio zadivljen preciznim Čipijevim falsetom, i priznao mu je da će postati njegov omiljeni pevač.

Za Makedonku Elenu ovo je bila prva “promena pola” i baš joj se zalomilo da postane brkati muškarac sa šeširom na glavi - Haris Džinović.

Elena je u Harisovom odelu izašla na scenu i zapevala „Kako mi nedostaješ“, a potom je prešla na drugi Harisov hit „Rano je za tugu“.

Na sceni joj se pridružio Bane Mojićević - Zdravko Čolić. Bane je nastavio da peva u duetu sa Harisom da bi na kraju završio sa Čolinom pesmom „Čija je ono zvezda“.

Bane je tada u potpunosti ušao u Čolin „film“, postao Čola duhom i telom, od glave do pete. Uspeo je da skine sve - od glasa, intonacije, pokreta, gestova, načina plesa...

Kao Kris Braun, najveći performer današnjice, Ivan je priredio spektakularan scenski nastup.

Izveo je četiri pesme i pre svega četiri različite koreografije, veoma ozbiljne i zahtevne. Neprekidno je đuskao, menjao ritam, pokazao kako se izvodi brejkdens, salto, da bi se na kraju spretno okretao leteći studijom, prikačen na sajle.

Oki je izašao na scenu nezadovoljan što mora da nastupa sam i imitira dva pevača istovremeno, koliko ima bend „Dubioza kolektiv“. To je navelo voditelja Bokija da brzopotezno svuče svoje odelo i priključi mu se na sceni. Njih dvojica su napravili šou na pozornici, i brzim ritmom podigli sve na noge.

Gledaoci su videli i otkud Okiju “šljiva” ispod oka, a Boki koji ga je slučajno udario na probi mu se još jednom izvinio.

„Dernière Danse” jedan od trenutno najvećih hitova francuske pevačice Indile otpevala je Jelena Gavrilović. Iako je samo stajala uz mikrofon, Jelena je uspela da iznese specifičnu energiju crnokose pevačice i da pesmu otpeva besprekorno.

Divna balada Miše Kovača “Ostala si uvjek ista”, za koju je Keba pred nastup rekao da ima dušu kao okean, pokazala se kao pun pogodak.

Pobednik ove epizode je Bane Mojićević koji je nagradni ček od 1000 evra poklonio “Svratištu za decu”.

Imitacije za sledeću nedelju:

Katarina – Arijana Grande

Tanja – Toni Cetinski

Elena – Džesi Džej

Čipi – The Full Monty

Oki – Niki Minaž

Jelena – Tozovac

Neda – Šaban Šaulić

Keba – Beogradski sindikat

Ivan – Kiki Lesandrić

Bane – Končita Vurst

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA