Lotar Mateus krstio sina u pravoslavnoj crkvi

- Krštenje je proteklo prema pravoslavnim običajima, a mali Milan nije zaplakao ni u jednom trenutku. Sve vreme je bio veseo i nasmejan - rekao je ponosni kum Marko Vjetrović. Lotar Mateus takođe je oženio svoju izabranicu Anastasijom Klimko

  • 6

Fudbalska legenda Lotar Mateus imao je prošlog vikenda razloga za slavlje, i to dvostruko. Bivši nemački reprezentativac oženio se svojoj izabranicom Anastasijom Klimko i krstio je svog sina Milana u pravoslavnoj crkvi, piše "Blic".

- Slavlje je trajalo tri dana, od petka do nedelje. Mateus je za tu svrhu zakupio zamak u mađarskom baroknom kompleksu u Slovačkoj. U sklopu zamka nalazi se pravoslavna crkva, u kojoj su fudbaler i njegova izabranica u subotu krstili sina Milana. Kum na obe ceremoniji bio je Marko Vjetrović - rekao je dobro obavešteni izvor.

Marko Vjetrović nije krio oduševljenje.

- Izuzetna mi je čast što me je Lotar Mateus pozvao da mu budem kum na venčanju, ali pre svega na krštenju sina. To je velika odgovornost prema Milanu, ali i privilegija. Krštenje je proteklo prema pravoslavnim običajima, a mali Milan nije zaplakao ni u jednom trenutku. Sve vreme je bio veseo i nasmejan - rekao je Vjetrović.

Da podsetimo, Lotaru Mateusu ovo je peti brak po redu. Između ostalog, bio je oženjen srpskom modnom dizajnerkom Marijanom Mateus.

(Telegraf.rs/"Blic")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA