Soraja i Zvezdaši se provodili uz Radu Manojlović

Zvezda Granda pevala u klubu "Magacin", uz njene pesme pobedu proslavljali Luka Milunović, Duško Tošić, Boban Bajković

  • 0

Folk pevačica Rada Manojlović nastupila je sinoć u klubu "Magacin", drugi put ove sezone. Zgodna zvezda Granda  napravila je odličnu atmosferu kojoj je  "podlegla" i Plejboj zečica Soraja Vučelić sa društvom.

Pre Rade nastupio je Miša Laguna, član njenog benda, otpevavši nekoliko hitova domaće folk i pop muzike, a kada se Rada latila mikrofona ceo klub se zaorio u glas od prvih taktova njenog hita "Marakana". Razlog više je bio i taj što se te noći u klubu slavila pobeda fudbalera Zvezde, a u centralnom separeu našao se ceo tim Crvene Zvezde na čelu sa novom zvezdinom fudbalskom zvezdom Lukom Milunovićem, Duškom Tošićem, Bobanom Bajkovićem...

Tu su bili još i Sandra Obradović, rukometaš Nedeljko Jovanović, voditelji Igor Bećirić, Marta Drakulić, i drugi. Zabava je potrajala do zore, a Rada je pored svojih hitova, pevala i pesme svojih koleginica, koje se mogu čuti na svakoj kvalitetnoj zabavi.

(A. V.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA