Kim Kardašijan otkrila zašto se slikala gola!

- Imala sam dosta tešku trudnoću, mnogo sam se ugojila i nisam se dobro osećala u svojoj koži. Mislim da mi je to bio najgori period u životu. Sada imam više oblina, osećam se seksipilnije i sve je u glavi. Sada sa ponosom pokazujem svoje post trudničko telo - kaže starleta

  • 0

Američka starleta Kim Kardašijan nedavno se slikala gola za naslovnu stranu magazina "Paper", a sada je otkrila da je to uradila kako bi popravila sliku o sebi, prenosi australijski "Channel Nine".

- Imala sam dosta tešku trudnoću, mnogo sam se ugojila i nisam se dobro osećala u svojoj koži. Mislim da mi je to bio najgori period u životu. Ovo iskustvo me je osnažilo, mislim da sada moje telo izgleda mnogo bolje nego pre. Sada imam više oblina, osećam se seksipilnije i sve je u glavi. Sada sa ponosom pokazujem svoje post trudničko telo - rekla je Kim.

Takođe, starleti nimalo nisu zasmetale komične reakcije na njene nage fotografije.

- Morate imati smisla za humor. Takve stvari su zabavne, a neke su bile toliko smešne da sam morala da se nasmejem. Sviđaju mi se slike i uradila sam ih zbog sebe a nadam se da će se svideti drugim ljudima - iskrena je Kim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA