BORA DRLJAČA ODGOVORIO IVANU IVANOVIĆU: Čuo sam da me pominje taj balavac (FOTO)

- Pa, moja karijera traje 50 godina, nismo mi isto godište da me uzima u usta ta sitna boranija...Ja sam sebe gradio zahvaljujući kvalitetu, a ne skandalima i nebulozama kao što on pokušava sebe da izgradi - rekao je pevač, koga je Ivanović nazvao govečetom u svojoj emisiji

  • 16

Nakon što ga je Ivan Ivanović nazvao govečetom, pevač Bora Drljača odgovorio je popularnom voditelju. Folker mu je poručio da pripazi na rečnik.

- Čuo sam da me pominje taj balavac, kome mogu otac da budem. Pa, moja karijera traje 50 godina, nismo mi isto godište da me uzima u usta ta sitna boranija. Bolje neka malo pripazi na jezik! Ja sam sebe gradio zahvaljujući kvalitetu, a ne skandalima i nebulozama kao što on pokušava sebe da izgradi. Inače ni ne gledam tu emisiju, meni su to sve budalaštine - naveo je Drljača, a preneo "Mondo".

Inače, sve je krenulo kada je pevač izjavio za Telegraf.rs deca stalno s njim slikaju ispred škole, a zatim je Ivanović u svojoj emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem" napravio šalu.

Zvezde nekad i sad: Potpuni hit je Bora Drljača! (FOTO)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • владимир

    23. novembar 2014 | 11:30

    Ivane malo preterujes brate mili,gotiv te ali jbg Bora je u pravu ...moze cale da ti bude....a i ne kontaju oni te danasnje fore i fazone...nadju se uvredjeni odmah..

  • Nenad M.

    23. novembar 2014 | 12:57

    Sve ima svoju meru , ali ga Ivan pretera ... to nije smesno vec zalosmo da nekog vredjas direktno ... zasto? Zato sto su ti njegove pesme smesne ? Ajde sad svi koji tu muziku ne slusaju da seru po ljudima i pljuju iste . I jos nesto ... sigurno su Ivanovi roditelji slusali Baha i Betovena

  • Nikola

    23. novembar 2014 | 11:28

    Ma ovaj Ivanovic je postao dosadan,dovodi neke smarace u emisiju (x4),smaraju i oni iz drzavnog posla.Umesto da dovede zanimljive goste i podigne gledanost on se spusta na ovaj nivo.Voju dovedi pa ti nece trebati ovi idiotski fazoni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA