Tanja Savić, Snežana Đurišić i Mirna Radulović na "Grand" festivalu (FOTO)

Popularna muzička manifestacija, koja će biti humanitarnog tipa, biće održana 1,2 i 3. decembra. Dok će Tanja i Snežana izvesti solo numere, Mirna Radulović i Davor Jovanović, pobednici "Prvog glasa Srbije", izvešće duetsku pesmu na "Grand" festivalu

  • 0

Polako ali sigurno bliži se peti po redu "Grand" festival. Dok se uveliko šuška o potencijalnim takmičarima, Telegraf saznaje da će na ovom muzičkom događaju učestovati Tanja Savić, Snežana Đurišić, kao i Davor Jovanović i Mirna Radulović.

Dok će Tanja i Snežana izvesti solo numere, pobednici "Prvog glasa Srbije" otpevaće duetsku pesmu. Inače, za "Grand" festival je prijavljeno veliki broj kompozicija.

Biće održan 1. i 2. decembra (polufinale), kao i 3. decembra (finale). "Grand" festival biće humanitarnog karaktera, pod sloganom "Budi human".

HUMANI GRAND FESTIVAL: Muzičke zvezde pevaju za pomoć oboleloj deci (FOTO)

Polufinalne večeri biće prenošene na OBN i "Grand" televiziji, a veliko finale takođe na OBN-u i "Prvoj" srpskoj televiziji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA