Glasajte da Srpkinja postane najlepša žena na planeti (FOTO)

Milica Vukliš otputovala je u London gde će predstavljati Srbiju na izboru za mis sveta*Ukoliko želite da podržite našu predstavnicu u u njenom pohodu da postane najleša na planeti, možete da glasate za nju preko besplatne aplikacije pod nazivom Miss World App

  • 6

Milica Vukliš, koja je prošle godine ponela titulu mis Srbije, nakon godinu dana pripremanja otputovala je u London na izbor za mis sveta. Srpska lepotica je otišla potpuno spremna zadovoljna i rekla je da očekuje pobedu.

Ukoliko želite da podržite Milicu u njenom pohodu da postane najleša na planeti, možete da glasate za nju preko besplatne aplikacije pod nazivom Miss World App, koju možete da preuzmete OVDE. Možete da glasate za tri takmičarke.

Glasanje je otvoreno narednih 25 dana, i zatvara se 14 decembra na veče krunisanja nove mis sveta.

 

Ova studentkinja građevine je potpuno samouvereena i sigurna u sebe. Milica govori engleski jezik, i talentovana je za glumu i ples. Taj talenat su prepozno i tim Radosa Bajića koji su joj već namenili ulogu. Redovna je na časovima glume u Lek-Art Akademiji kod Nine i Branislava Lečića. Od malih nogu trenirala je odbojku.

 

Kao sportista postala je i promotivno lice OFK Beograda. Posebno je talentovana za ikonopis. Na svetskom izboru predstaviće se baš u tom talentu ikonopisu. Napravila je prezentaciju rada svoje ikone koju ce pokazati na sceni.

 

Na humanitarnoj aukcionoj večeri takođe je uradila posebnu ikonu belog anđela koju ce ponuditi na aukciju. Sav prilog od kupovine donatorskih poklona učesnica Miss World namenjen je u humanitarne svrhe.

Prvog dan po dolasku nasa Milica je imala je video predstavljanje, kao i predstavljanje u nacionalnom kostimu/stilizovanoj nacionalnoj nošnji/sa igrom uz muziku. Srpska lepotica je za tu priliku nosila original prsluk prizrenske nošnje sa specijalnim nakitom za glavu a prikladnu haljinu uz to dizajnirala je Vladanka Čelić.

Trenutno naša predsatvnica ima prezentaciju svog talenta ikonopis. Kaže da su organizatori bili prijatno iznenađeni tom vrstom talenta i načinom na koji je ona to prezentovala. Nakon prezentacije talenata, organizatori biraju uži izbor od 20 devojaka koje će učestvovati na talent šouu.

 

Finalni talent sou odrzace se 7. decembra. Pobednica talenat šoua stiče pravo direktog plasmana u top 20 Miss Word. Sudeći po kvalitetu talenta naše misice nadajmo se pobedi u talentu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA