Vlatko Stefanovski sa Džibonijem u Sava centru! (FOTO) (VIDEO)

Hrvatskom kantautoru će se na beogradskim akustičnim koncertima pridružiti makedonski virtuoz, kao i Matija Dedić i gitarista "Parnog valjka" Marijan Brkić

  • 1

Zlatan Stipišić Džiboni okupiće na unplugged koncertima u Sava centru 21, 22. i 27. decembra reprezentativnu ekipu gostiju, predvođenu njegovim starim saradnikom, gitaristom Vlatkom Stefanovskim.

Na bini će se pojaviti i čuveni pijanista Matija Dedić, kao i Marijan Brkić, gitarista grupe "Parni valjak".

- Srećan sam što ću se prvi put predstaviti u akustičnom ruhu, okružen dragim ljudima i vrhunskim muzičarima. Oni neće praviti gužvu na bini, već će svako svirati ono što mu najviše leži i zvuči u najboljem trenutku za to. Biće još još iznenađenja, ne mogu vam baš sve otkriti - poručuje Džiboni.

- Obuhvatiću diskografiju poslednjih 15 godina svoje karijere. Možda prearanžiram i neke starije hitove, videćemo. Svakako se radujem toj toploj, intimnoj atmosferi i prisnosti sa publikom u Sava centru. Biće tu dragih, ličnih pesama koje nisam pevao prošli put - dodao je Džiboni.

Ulaznice za koncerte "Gibonni Acoustic’’ su u prodaji po ceni od 1.500, 1.900, 2.300, 2.600 i 3.000 dinara na blagajni Sava centra i preko mreža Eventim, Ticketline, Gigstix i DDtickets.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Peca

    25. novembar 2014 | 07:47

    Šta zar i on ode u penziju? Obično na kraju karijere sviraju malo bez struje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA