ERA OJDANIĆ: Nisam krao struju, pa ja ni osigurač ne smem da promenim! (FOTO)

- Redovan sam i platiša i potrošač, uz to i štediša - kaže pevač čiji "Motel Era" se nalazi na spisku 30 velikih dužnika EDB-a koji se sumnjiče da su se ilegalno priključivali

  • 14

Motel "Era", čiji je vlasnik Era Ojdanić, na spisku je fizičkih i pravnih lica za koje "Elektrodistribucija" sumnja da su neovlašćeno koristila električnu energiju. Pevač, međutim, za Telegraf kaže da ne zna zbog čega se tu nalazi i objašnjava da ništa nelegalno nije radio. 

- Ne koristim kuhinju gde su friteza, električni šporet... Ne radim "a la card". Njima je zato, prilikom kontrole, bilo sumnjivo na jednom brojilu što nema velike potrošnje. Dao sam im na uvid da nijedna od tih mašina ne radi i da su zato nastale promene. Oni su očekivali veće brojke.

Pevač je dodao:

- Imali smo havariju na strujomeru pre godinu dana, pa smo promenili orman i stavili nove plombe i strujomere. To je cela istina. Distribucija je došla, probala oba strujomera. Sve je bilo legalno, kao i do sada. Redovni sam platiša i potrošač - u čemu oni vide problem, nije mi jasno.

Era je u svom stilu završio:

- Nisam završio elektro fakultet, pa ja ne smem ni osigurač da promenim.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kolateralna greška

    26. novembar 2014 | 15:39

    A ja se sećam da sam gledao na tv-u kako je dotični pobegao sa benziske pumpe neplativši račun za gorivo tako da mu ništa neverujem

  • Milorad

    26. novembar 2014 | 15:28

    Naravno da osigurac ne menjas ti, kad imas love da platis nekoga i svetlo da ti pali i gasi po tvojoj zelji. Mislis da smo mi jeli "gloginje"? Cuti bre plati kaznu plus pretpostavljenu potrosnju.

  • Db

    26. novembar 2014 | 15:05

    Najbolj fora mu je kad maše sa 3 prsta i hvali se za koliko i gde je sve prevario državu! I to 20 godina unazad! Ej bre!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA