Karate Kid je bio idol svih nas, pogledajte kako sada izgleda u 54. godini (FOTO) (VIDEO)

Ralf Maćio koji se proslavio kao Karate Kid odavno je nestao sa velike scene i samo se povremeno pojavljuje u filmovima i serijama

  • 11

Sredinom osamdesetih godina prošlog veka, Ralf Maćio (53) je nakon ogromnog uspeha filma "Karate Kid" bio najveća tinejdžerska zvezda, međutim, njegova karijera je odavno krenula nizbrdo i o njemu se retko govori.

Međutim, kada se pogledaju Ralfove najnovije fotografije, on se, ako se izuzme nekoliko sedih vlasi u kosi, nije mnogo promenio.

Nakon trećeg dela "Karate Kida" koji je snimljen 1989. Maćio se izgubio sa velike scene, povremeno se pojavljivao u filmovima i serijama, a 2011. je učestvovao u šou programu "Ples sa zvezdama".

Nekada najpopularniji mladi glumac je od 1987. u braku sa medicinskom sestrom Filis Fiero sa kojom ima dvoje dece, ćerku Džuliju i sina Danijela.

A ovako je to izgledalo 1984, kada su svi klinci želeli da budu kao Karate Kid:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    29. novembar 2014 | 17:27

    Ja sam bio presnimio preko kasete karate kida pornic i kad me moji pitali sta ides da radis reko idem da gledam karate kida :D

  • ne nikako

    29. novembar 2014 | 18:29

    Za njega je vreme stalo..uopšte se nije promenio ..može Danijel-sanu da bude deda

  • Kre

    29. novembar 2014 | 17:16

    Koliko sam bila zaljubljena u njega nije normalno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA