BRAVO ELENA: Pevačica otpevala "Zajdi, zajdi" i rasplakala Tanju Savić (FOTO)

- Ovo je bio veoma emotivan trenutak za sve u studiju, video sam Tanja je plakala, Neda je bila na ivici, Bane je pokvasio brkove. Bilo je zadovoljstvo slušati te - rekao je Ivan Ivanović

  • 7
TLZP, Tvoje lice zvuči poznato, Tanja Savić Foto: TV Prva

Još jedan nastup rasplakao je publiku ali i pojedine takmičare u emisiji "Tvoje lice zvuči poznato". Elena Risteska otpevala je "Zajdi, zajdi" kao Esma Redžepova. Specifična interpretacija i moćna melodija, ostavila je sve bez teksta. Tanja Savić pridružila se "klubu rasplakanih žena“ kao je to Marija Kilibarda opisala.

Đuro: "Ovo zvuči kao – tvoje lice zvuči uplakano. Ne znam u kom sam nastupu više uživao. Ovo je stvarno bilo na rubu suza,naježio sam se. Ne znam kako gledaoci to čuju, a bend koji uživo svira i tvoj fenomenalni glas, uživao sam beskrajno, beskrajno. I odlično si skinula ovaj makedonski, kao da si rođena tamo“.

Ivanović: "Ovo je bio veoma emotivan trenutak za sve u studiju, video sam Tanja je plakala, Neda je bila na ivici, Bane je pokvasio brkove. Bilo je zadovoljstvo slušati te“.

Marija: "Vrlo teška numera za pevanje, ti sve fantastično uradila i hvala ti puno“.

Ivan: "Ovo je stvarno bila Makedonija!“

)Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA