CECA: Kupiću sinu kola, ali moraće prvo mene da provoza! (FOTO)

- Šta, ja kao ne volim svoje dete? Kupiću mu spejs-šatl? Naravno da bih želela da mu kupim automobil, kao i svaki roditelj. Pa i on je poput druge dece izrazio želju da dobije kola, ali još nema ni vozačku dozvolu - izjavila je Ražnatovićeva

  • 41

Popularna pevačica Ceca Ražnatović koja svom sinu Veljku za njegov 18. rođendan sprema spektakularnu žurku u "Hajatu", kaže da će svom ljubimcu sigurno kupiti automobil, ali tek kada on dobije vozačku dozvolu.

Evo šta Ceca priprema sinu za punoletvstvo!

- Maliciozni ljudi komentarišu da ću mu za 18. rođendan kupiti neka besna kola. Šta, ja kao ne volim svoje dete? Kupiću mu spejs-šatl? Naravno da bih želela da mu kupim automobil, kao i svaki roditelj. Pa i on je poput druge dece izrazio želju da dobije kola, ali još nema ni vozačku dozvolu. Kada položi, kad zaista nauči da vozi, tada će dobiti i automobil. Prvo će morati mene da provoza i kada se ja budem uverila da je spreman da ima svoj automobil, kupiću mu ga - rekla je Ceca koja je dodala da će Veljka upozoriti na veliki broj nesavesnih vozača i prvenstveno sa njim razgovarati o bezbednosti na putu.

- Biraćemo neka bezbedna kola, ali problem je što takva više i ne postoje. Ja znam ko sedi za volanom vozila u kom sam ja, ali nikada ne znam na koga možemo da naletimo na putu. Ima svega i svačega, niko više nije bezbedan - zaključila je popularna pevačica.

(Telegraf.rs/izvor: Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mi-6

    1. decembar 2014 | 15:53

    Kupimu trotinet.....

  • Mudrac

    1. decembar 2014 | 12:56

    U pravu je zena skroz! Sto bi se njena majcinska ljubav razllikovala od necije druge? Ne vidim problem zasto ne bi imao kola ako pokaze savesnu voznju i dobije dozvolu

  • Drzava

    1. decembar 2014 | 12:55

    A to sto vozi audi s6 redovno bez dozvole to nista hahahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA