SRPSKA TRKA ZA EVROSONG: Drugi kandidat biće izabran 14. decembra! (FOTO) (VIDEO)

Ko će se od do sada nepoznatih izvođača priključiti Bojani Stamenov i jednom muškom pevaču u borbi za odlazak u Beč - saznaćemo u "Nedeljnom popodnevu" za manje od dve sedmice

  • 1

Završene su preliminarne audicije za izbor jednog, javnosti do sada nepoznatog izvođača, koji će se zajedno sa Bojanom Stamenov i muškim pevačem takmičiti za odlazak na Evrosong naredne godine u Beču, a ime "anonimnog" kandidata biće poznato 14. decembra.

Tog dana će, kako najavljuje kompozitor evrovizijskih pesama Vladimir Graić Graja, desetoro odabranih izvođača otpevati po jednu numeru uživo sa bendom u "Nedeljnom popodnevu" na RTS-u, a ime pobednika biće objavljeno na kraju emisije.

Graić je za Telegraf ispričao:

- Stiglo nam je oko 300 snimaka. Prečistili smo ono što nije valjalo i oko 150 izvođača poslušali na audicijama širom Srbije. Poslednja je bila u Beogradu, u petak 28. novembra. Nismo hteli da oko toga pravimo previše pompe - mnogo se na ovu temu pisalo u početku, pa smo sad gledali da više radimo.

Graja će, kaže, biti na "slatkim mukama" polovinom meseca.

- Biće problem ne koga izabrati, već koga eliminisati, jer među ovih deset odabranih ima zaista sjajnih izvođača.

KARLEUŠA O EVROSONGU: Htela sam da zadivim ceo svet, a ne da se takmičim sa amaterima! 

"Alfa i omega" Evrosonga u Srbiji još se dvoumi i oko trećeg, muškog kandidata.

- Sedim i vagam. Imam tri pesme za muškarce. Hoću da napravim dobre demo snimke i da vidim šta bi kome najbolje leglo - razmišlja Graja.

Tek kad se završi izbor kandidata od kojih je, za sada, poznata samo Bojana Stamenov, uslediće finalizacija rada na pesmama.

- Imaćemo mesec dana da zaokružimo priču - najavljuje Graja.

Izvođač koji će Srbiju, posle jednogodišnje pauze, predstavljati na "Evrosongu" u Beču biće poznat 15. februara 2015.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA