ONA JE RASPAMETILA ŽIRI PINKOVIH ZVEZDICA: Upoznajte talentovanu Milicu Ilić (VIDEO)

- Milica je od malena volela da sluša pop i rok muziku. Sluša i domaću, ali i stranu, a naročito voli Tinu Tarner, Maraju Keri i Selin Dion - rekao je Miličin otac Željko

  • 3

Milica Ilić (10) iz Zaječara oduševila je pre nekoliko dana u emisiji "Pinkove zvezdice" otpevavši hit "Ti si taj što luduje". Ekipa Best portala odlučila je da nešto sazna o ovoj talentovanoj devojčici.

- Milica je od malena volela da sluša pop i rok muziku. Sluša i domaću, ali i stranu, a naročito voli Tinu Tarner, Maraju Keri i Selin Dion - rekao je Miličin otac Željko.

Inače, Milica ide u peti razred O.Š "Desanka Maksimović", uskoro puni 11 godina, a talenat za pevanje nasledila je od oba roditelja.

- I supruga i ja se bavimo muzikom. Njena mama Biljana peva, a ja sviram klavijature - rekao je Željko Ilić za Best portal.

Članovi žirija su imali samo reči hvale za njen nastup. Goca Tržan, Jelena Tomašević i Leontina posebno nisu štedele reči hvale za Miličin nastup.

Iako mala, Milica ima višegodišnje pevačko iskustvo. Ona je prvi nastup pred publikom imala sa samo četiri godine. Nastupala je tri puta na festivalu Čarolija, za festivalima na Zlatiboru, u Smederevu, Bugarskoj, a često je osvajala i nagrade.

Milica je danas član hora u Zaječaru, ide u treći razred Muzičke škole, odsek klavir, a sve ozbiljnije razmišlja da svoje školovanje nastavi u tom smeru.

(Telegraf.rs/Best.rs/Dušica Antić-Rašić)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neki

    24. jun 2015 | 22:28

    Ма Милица је НАЈБОЉА нема шта!!!МИЛИЦЕЕЕЕЕ до победе уз тебе смо!!!!!!!!:-*

  • Otac Sreten

    7. mart 2015 | 20:23

    Brate Marija serdar je najbolja glasom mala anđela nastupima.ima jos dece koja su dobpa mada ni ova mala nije slaba. ne treba ih izbacivati iz takmicemja nego im dati sanse u pevanju u svakom krugu da bude prikaz dece a ne ovaj onaj bolji il gopi. Mali su

  • Vuksan gdr

    7. mart 2015 | 17:13

    Milica do kraja. Tačka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA