HUMANITARNI GRAND FESTIVAL: Tanja Savić, Mirna i Davor prošli u finale (FOTO)

Takođe, u veliko finale plasirali su se Darko Martinović, Mirza Selimović, Jelena Kostov, Dejan Matić, Ivana Pavković, Koktel bend, Dušan Svilar i Nemanja Stevanović

  • 0

U "Grandovom" studiju u Košutnjaku održano je prvo polufinalno veče "Grandovog" festivala, koji je humanitarnog karaktera. Pod sloganom “Budi human”, domaće muzičke zvezde pevale za decu kojoj je pomoć, kada je reč o njihovom zdravlju, neophodna.

Desetoro učesnika prošlo je u veliko finale, a to su: Darko Martinović, Mirza Selimović, Jelena Kostov, Dejan Matić, Ivana Pavković, Mirna Radulović i Davor Jovanović, "Koktel bend", Dušan Svilar, Tanja Savić i Nemanja Stevanović.

HUMANI GRAND FESTIVAL: Muzičke zvezde pevaju za pomoć oboleloj deci (FOTO)

Festival je otvorio Ljubomir Perućica i to pesmom "Magnet za žene". Nakon njega nastupio je Miloš Brkić, koji je otpevao numeru "Gde poljubim".

Potom je pevala i Jelena Kostov. Atraktivna pevačica, odevena u belu haljinu, je izvela pesmu "Ljubav prava". Posle Jelene zapevao je Ljuba Lukić pesmu "Ljubav nema cenu".

Sjajan nastup imala je Jelena Vučković, i to sa numerom "Hajde da poludimo". Stefan Petrušić je sa Voždom izveo pesmu "Pozivam na ljubav".

Ivana Pavković zapanjila je sve otpevavši baladu "Svedok". Usledio je zatim nastup Suzane i "Skandal benda", koji su izveli pesmu "Ništa opasno".

Još jedno poznato lice je imalo zapažen nastup. Reč je o nekadašnjem pobedniku "Zvezda Granda" Dušanu Svilaru, koji je otpevao pesmu "Šta ti znaš o ljubavi".

Usledio je zatim nastup Ruleta, koji je izveo numeru "Lažni dukati".

Pobednici takmičenja "Prvi glas Srbije" Mirna Radulović i Davor Jovanović predstavili su se pesmom "Slatka obmana". Zapažen nastup imao je Darko Filipović, i to sa kompozicijom "Još mi ne daš mira".

Usledili su nastupi "Koktel benda" (pesma "Belo"), Dragog Domića (pesma "Samo nju iskreno bih ljubio"), Mirze Selimovića (pesma "Teško onom ko voleo nije"), Indi (pesma "Kakav muškarac, takva žena"), i Milene Novaković (kompozicija "Jedna sam ja").

Nemanja Stevanović otpevao je pesmu "Ne znam gde sam pošao". Tanja Savić se predstavila pesmom "Ginisov rekord", Joca Stefanović  "Moje pravilo"....

Dejan Matić kompozicijom "Ako mi odeš ti", a Sloba Vasić "Ljubav u srcu Balkana".

Nedica Ademov izvela je pesmu  "Zabranjena ljubav". Poslednji takmičar bio je Darko Martinović, koji je izveo kompoziciju  "Padaj kišo".

Inače, žiri su činile brojne poznate ličnosti, poput Željka Vasića, Vesne Zmijanac, Ace Lukasa, Aleksandra Šapića...

Sutradan je na programu drugo polufinalno veče, a veliko finale u sredu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA