REZERVISAO VIP SEPARE: Dodik sa Cecom čeka Novu godinu!

- Milorad je moj dugogodišnji prijatelj i biće mi drago da zajedno dočekamo 2015. godinu. Njegova porodica voli moje pesme - kaže pevačica

  • 7

Ceca Ražnatović će za doček Nove godine pevati u Beogradu, a pored mnogobrojnih stranaca koji su već kupili karte, VIP separe je rezervisao i Milorad Dodik.

Poznato je da su pevačica i prvi čovek Republike Srpske godinama dobri prijatelji, te ne čudi što je Dodik izabrao da uz Ražnatovićevu uđe u 2015.

- Dodik je preko svojih saradnika kontaktirao organizatore dočeka i najavio dolazak. Rekao je, međutim, da postoji i mogućnost da mu iskrsnu neke poslovne obaveze i da bude sprečen da doputuje u Beograd - kaže izvor za "Informer".

Pevačica kaže da nije upućena u Miloradov dolazak.

- Dodik je moj dugogodišnji prijatelj i biće mi drago da zajedno dočekamo 2015. godinu. Njegova porodica voli moje pesme, tako da bi mi bilo zadovoljstvo da za doček, između ostalih, pevam i za njih - kaže pevačica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop

    4. decembar 2014 | 10:53

    Ima babo love moze docekivati novu godinu gdje hoće,a kako li će sirotinja dočekati?

  • BiS

    4. decembar 2014 | 13:29

    Sirotinja mu omogucila

  • As

    4. decembar 2014 | 11:49

    Naravno jos jedna laž, kao i sve što ova servira javnosti. Kad će onaj duet sa JLo koji je nekad najavljivala ili onaj film u kom je Madona trebalo da je glumi a Gaj Riči režira????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA