Fudbaleri s Karleušom čekaju Novu godinu!

- Pravimo specijalnu binu, zvuk i svetlo će biti fantastični, a moj bend, igrači i ja već uveliko uvežbavamo sve. Ponosna sam i na kostime koji se spremaju, a ono što ću ja obući će biti posebna poslastica za gledanje, kako za žene koje vole moj stil, tako i za muški deo gostiju - kaže pevačica

Jelena Karleuša za Novu godinu nastupiće u ekskluzvnom hotelu u Beogradu, a pored mnogobrojnih gostiju iz Srbije i inostranstva koji su već kupili karte, svoja VIP mesta rezervisali su i skoro svi fudbalski reprezentativci Srbije.

Kolege Karleušinog supruga, reprezentativca Duška Tošića, pohrlili su da na vreme obezbede mesta za sebe i svoje lepše polovine, imajući u vidu da  su skoro sve karte rasprodate. Kako je u organizaciji najavljeno, doček sa Jelenom Karleušom, biće nešto do sada nevidjeno u Beogradu a sama pevačica najavljuje spektakl.

- Organizator me je obavestio da su mesta skoro popunjena i da su svoj dolazak već najavili naši najpoznatiji sportisti i mnoge druge javne ličnosti, tako da ja mogu samo da budem prezadovoljna i da im obećam provod kakav u životu nisu doživeli! Pravimo specijalnu binu, zvuk i svetlo će biti fantastični, a moj bend, igrači i ja već uveliko uvežbavamo sve. Ponosna sam i na kostime koji se spremaju, a ono što ću ja obući će biti posebna poslastica za gledanje, kako za žene koje vole moj stil, tako i za muški deo gostiju. Jedva čekam da Beogradu pružim doček o kom će se dugo dugo pričati - kaže pevačica za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA