ŠABAN ŠAULIĆ ZA TELEGRAF: Žiri "Grand festivala" je bio nestručan! (FOTO) (VIDEO)

Legendarni pevač je, uoči glasanja na finalnoj večeri "Grand festivala", oštrim rečima okarakterisao sastav brojnog žirija

  • 2

Čuveni folker Šaban Šaulić, koji je učestvovao na ovogodišnjem humanitarnom "Grand festivalu" kao kompozitor pesme Darka Lazića "Ja te volim", ocenio je da žiri koji je brojao čak 40 članova nije bio u potpunosti stručan.

Šaulić, koji je celo veče proveo u društvu supruge Gordane i kolega u bekstejdžu, u razgovoru za Telegraf je, neposredno pre glasanja, nasmejan rekao:

Ima mnogo lepih pesama. Ne bih da izdvajam nijednu. Biće da sam narcisoidan ako istaknem svoju.

Šaban je naglasio:

- Dosta je nestručnih ljudi u žiriju, mislim da njihov glas neće biti ni važan. Ima i stručnih, biće mi drago da ova moja pesma koju peva Darko Lazić dobije bodove od strane njih, a ne od onih koji nemaju veze sa muzikom.

Šaban je nedavno, zajedno sa Anom Bekutom i Harisom Džinovićem, održao prvi zajednički koncert u Novom Sadu, a u subotu 6. decembra sledi njihov spektakl u Kombank Areni.

- Predivno je bilo u Novom Sadu, utisci su najlepši mogući. Šta reči kad su svi pevali sa nama. Potrajalo je skoro četiri sata, pevali smo sve ono što voli narod. Lepo je bilo družiti se sa Novosađanima, što ne znači da tako neće biti i u Beogradu.

Šaban je za kraj istakao:

- Daćemo sve od sebe. Pevaćemo srcem i dušom, drugačije ni ne znamo.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    5. decembar 2014 | 14:17

    Ala ga je žena uhvatila, ne popušta. Žao mi čoveka, na licu se vidi da mu nije lako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA