Oženio se Brajan Feri

Venčanje je održano na romantičnom karipskom izletištu

  • 0

Brajan Feri i njegova devojka Amanda Šepard venčali su se 4. januara na romantičnom karipskom izletištu Amanijara na ostrvima Turks i Kajkos.

Amanda (29) je na venčanju nosila belu haljinu dok je njen 37 godina stariji izabranik bio u tamno plavom odelu.

Ovo je drugi brak poznatog rokera. Feri (66) je bio u braku sa Lusi Helmor sa kojom je dobio četiri sina, a nakon razvoda godinama je bio u vezi sa 35 godina mlađom Keti Tarner.

Tada je i otkrio da je presrećan što ima kraj sebe mlađu devojku.

Pevač benda "Roksi mjuzik" (Roxy Music) poznat je i po tome da je bio sa Džeri Hol pre nego što ga je ona ostavila zbog Mika Džegera.

Venčanje sa Amandom Šepard je bila mala porodična proslava, bez poznatih zvanica i medija.

Vremešni holivudski glumci vole mlade žene

Da li zbog toga što se osećaju mlađim i poželjnim u njihovom prisustvu ili je u pitanju prava, iskrena ljubav, holivudski glumci za svoje partnerke često biraju mnogo mlađe od sebe.

Slavni glumac Majkl Daglas (68) je tek u šestoj deceniji života upoznao onu pravu. On je od 2000. godine u braku sa 25 godina mlađom koleginicom Ketrin Zitom Džons sa kojom ima dvoje dece, desetogodišnjeg Dilana Majkla i sedmogodišnju Kejris Zetu. Njihov brak, i pored velike razlike u godinama, do sada nisu potresale nikakve afere.

Da ljubav ne zna za godine, govori i veza sedamdesetjednogodišnjeg glumca Al Paćina sa čak 40 godina mlađom partnerkom. Glumačka legenda i njegova devojka Lusile Sole redovno posećuju sva javna dešavanja, drže se za ruke pa se stiče utisak da im velika razlika u godinama ne smeta. Lusile ima 31 godinu, a par se upoznao kada je ova španska glumica igrala u Paćinovom filmu "Divlja Salome".

Još jedan poznati glumački par svoju vezu krunisao je brakom. Naime, Harison Ford i Kalista Flokhart venčali su se 2010. godine i zajedno odgajaju 10-godišnjeg Lijama kojeg je glumica usvojila 2001. godine. Šezdesetosmogodišnji glumac i njegova 22 godine mlađa supruga upoznali su se davne 2002. na dodeli Zlatnih globusa, a uzeli su se nakon osam godina veze.

Dok njegova bivša žena prolazi kroz najteže trenutke svog života, Brus Vilis uživa u drugom po redu braku sa 21 godinom mlađom Emom Heming Vilis. Par se venčao u martu 2009. godine, a kako prenose mediji, 56-godišnji glumac i njegova supruga, model i dizajnerka u februaru očekuju svoje prvo dete. Brus Vilis iz braka sa Demi Mur ima tri ćerke Rumer (23), Skaut (20) i Talulu Bel (17).

 

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA