CECA: Veljko se grdno prevario, rođendan neće ništa promeniti! (FOTO)

- To je jedna porodična, privatna zabava, nešto što smo čekali 18 godina cela moja porodica i ja - poručuje pevačica uoči proslave sinovljevog punoletstva, 10. decembra u "Hajatu"

  • 1
Žurka Story, Ceca, Veljko i Anastasija Ražnatović Foto: Telegraf

Proslava 18. rođendana sina Cece Ražnatović, Veljka, 10. decembra u hotelu "Hajat", dugo je u centru pažnje medija, a evo šta o tome kaže popularna pevačica.

- Toliko se licitira sa nekim abnormalnim ciframa, licitira se sa mojim kolegama, ne znam šta bih rekla. To je jedna porodična, privatna zabava, nešto što smo čekali 18 godina cela moja porodica i ja. Veljko posebno čeka jer misli da će mu se nešto mnogo promeniti, ali se prevario grdno, nema ništa od toga - izjavila je Ceca u emisiji "Premijera".

Na proslavi će, očekivano, biti veliki broj zvanica.

- Zaista želimo da to prođe u divnom raspoloženju, da podelimo to naše veselje sa ljudima koji su nam bitni - istakla je Ceca.

CECA: Kupiću sinu kola, ali moraće prvo mene da provoza! (FOTO) 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    5. decembar 2014 | 12:30

    Znate kako se kaže u Srbiji - "18-ti rođendan se slavi samo jednom u životu". Kao i svaki drugi ... Ali to je rečenica koja u ovom raspadu od zemlje opravdava sve.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA