Goga Sekulić za struju duguje 250.000 dinara

- Posle tragedije koja me je zadesila više me ništa ne iznenađuje i sve prihvatam normalno. Ono što sam potrošila - platiću, što nisam - nemam nameru da plaćam. Na sudu sam zbog ovog slučaja - izjavila je pevačica

  • 6

Pevačica Goga Sekulić, kako se priča, godinu dana nije plaćala račune za struju, nedavno je dobila opomenu pred isključenje zbog duga koji iznosi 250.000 dinara. 

- Goga se iznenadila kad je u poštanskom sandučetu našla ogroman račun za struju, a nedavno i opomenu pred isključenje. Odmah se obratila predsedniku skupštine stanara jer je posumnjala da joj se neko prikačio na brojilo. Saznala je da su i ostali stanari u istom problemu, pa je odlučila da podnese tužbu protiv N. N. lica - navodi izvor blizak Sekulićevoj, a i sama pevačica potvrđuje da je dobila veliki račun, kao i da joj ne pada na pamet da ga plati.

- Posle tragedije koja me je zadesila više me ništa ne iznenađuje i sve prihvatam normalno. Ono što sam potrošila - platiću, što nisam - nemam nameru da plaćam. Na sudu sam zbog ovog slučaja. Hvala bogu, imam struju, neka se niko ne brine. Imam zakazane tezge, tako da za mene nema zime. Imam dovoljno novca da platim svoje račune - objasnila je Goga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragisa

    6. decembar 2014 | 14:46

    Koliko znam da iskljucuju struju ako vam je dug veci od 5000 dinara a nisam znao da opominju pred isklhucenjem kad dug dodje na 250000 dinara.Ocigledno da nisu isti arsini za sve.Isto znam da ce gospodja izbeci placanje tog racuna ako u zadnju godinu dana nije imala niti i jedan jedini dinar uplate!

  • Milka

    6. decembar 2014 | 15:36

    Da nije potrosila toliko nebi ni bio racun takav svi oni koji lukcuzno zive neplacaju obaveze prema zakonu najverovatnije ce ispasti prikovcao se neko na njen sat itd

  • ap0calypto

    6. decembar 2014 | 18:22

    Ja da ne placam komunalije, imao bih za servis auta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA