TLZP: Seksi Tanja Savić pobednica emisije! (FOTO)

Pevačica je odlučila da svoju nagradu od 1000 evra pokloni svojoj Osnovnoj školi “Ivo Andrić” u Radincima kod Smedereva za renoviranje

  • 12

Bliži se i finale šoua "Tvoje lice zvuči poznato" kada će pobednik dobiti 25. 000 evra koje će proslediti onome kome je pomoć najpotrebnija. Voditelji su se zato osvrnuti i na trenutnu rang listu na kojoj vodeće mesto zauzima Jelena Gavrilović, dok je u stopu prati Bane Mojićević.

Mariji, Đuri i Ivani, na sudijskoj poziciji pridružila se popularna makedonska kantautorka i njihova predstavnica na Evrosongu Kaliopi.

Ivan Jevtović je izveo imitaciju Robija Vilijamsa. Ivanu je bilo dovoljno da uskoči u Robijevo šerpa plavo odelo pa da iznese njegov ritam, pesmu i gestikulaciju.

Đuri se posebno dopalo kada su počele da padaju konfete u studiju, pa su mu se sve zalepile za lice.

Katarina Bogićević imitira Merimu Njegomir.

- Ne pomažu majko, ni lekari, ni tramvaji - što je sve nasmejalo. Marija je poručila Katarini da slobodno može da peva i ovu vrstu muzike, dok je Ivan potvrdio.

Keba - Džin Keli

Keba je hrabro ušetao u lik Džina Kelija i u čuvenu scenu američkog mjuzikla sa pesmom "Singing in the rain".

Pevao je na kiši, gacao po vodi, vrteo se, a onda su se mu na vodenoj sceni pridružili Marija i Boki obučeni za kišne uslove.

Neda Ukraden – Kaliopi

Pred očima Kaliopi, Neda je otpevala njenu pesmu "Crno i belo" koja ju je odvela na Evroviziju.

Odlična transformacija, interpretacija i pogođena boja s peskom u glasu u srce su pogodili Kaliopi koja je svoje divljenje izrazila tako što je na kraju izašla na scenu i izgrlila i izljubila Nedu.

Tanja Savić – Rijana

Kad je u pitanju lepotica sa Barbadosa, kontroverzna Rijana, onda u nastupu nema mesta ni za tremu ni za stidljivost. To je dobro znala Tanja Savić kada se prihvatila ove uloge te je odlučno izašla na scenu.

Otpevala je dve Rijanine pesme, a svoj nastup započela je sedići na grani visokog, razgranatog drveta. Kada je doskočila na čvrsto tlo, nastavila je pesmu i ples u vrelom Rijaninom ritmu zavodljivo uvijajući kukovima.

Bane Mojićević – Džastin Timberlejk

Pesma „Mirrors“ MTV zvezde Džastina Timberlejka bio je prvi „domaći“ zadatak za Baneta bez mane, kako ga je Marija Kilibarda od milošte nazvala. I u ovom pojavljivanju, Bane je uspeo kompletno da uđe u ulogu i da skine boju vokala i gestikulaciju zvezde u koju se transformiše.

Usledilo je i iznenađenje - na sceni su mu se pridružili drugari iz prve sezone šou programa „Zvezde Granda“ Stevan Anđelković, Slavica Ćukteraš, Darko Filipović i Nemanja Nikolić.

 

Svi zajedno su otpevali veliki hit Džastinove grupe „NSYNC“ i sjajnom koreografijom podigli publiku na noge. Tanju Savić je ovaj nastup pogodio u srce i nije mogla da zaustavi suze.

Elena Risteska – Oliver Dragojević

Drugi put u mušku kožu ušla je makedonska takmičarka Elena. Sedeći za klavirom, kao legendarni Oliver, Elena je zapevala početne stihove čuvene “Cesarice”.

Nenad Okanović – Marčelo

Okijevo oduševljenje Marčelovom “Peglom” bilo je očito jer je u svoj nastup uneo dramatičnost i težinu ove rep pesme. Energija i imitacija koju je izneo dočekani su ovacijama.

Jelena Gavrilović i Zvonko Pantović Čipi – Aksel Rouz

“Dva u jedan” mogao bi biti naziv Jeleninog i Čipijeg nastupa. Na sceni TLZP pojavila su se dva identična Aksel Rouza. Crni kožnjaci, crvena traka zavezana oko glave - prepozantljiva Akselova “uniforma” bila je neophodna za hevi ritam bend “Guns N’Rosis” i pesmu “Sweet Child O' Mine”.

Posle glasanja, pobednica večerašnje episode je Tanja Savić, koja je odlučila da svoju nagradu od 1000 evra pokloni svojoj Osnovnoj školi “Ivo Andrić” u Radincima kod Smedereva za renoviranje.

Imitacije za sledeću nedelju:

Katarina – Šakira

Čipi – Roki horror šou

Elena – Karmen

Bane – Dino Merlin

Jelena - Majkl Džekson

Ivan – Roki horror šou

Keba – Cune Gojković

Oki – Čarli Čaplin

Neda – Ksenija Cicvarić

Tanja - Madona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • leptir

    8. decembar 2014 | 01:21

    Ne znam sta se desilo sa kaliopi ali zena izgleda fenomenalno, kao da joj je 25 :)

  • ☆★☆

    8. decembar 2014 | 00:06

    Svi su super. Volim da gledam TLZP. A posebno je lepo to sto na kraju pobedi humanost. Da je vise ovakvih gestova humanosti.

  • Epp

    7. decembar 2014 | 22:39

    Tanja Savic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA