Ostalo manje od 500 ulaznica za Morisija! (FOTO) (VIDEO)

Legendarni muzičar održaće beogradski koncert u sredu 10. decembra u Belekspo centru, a očekuje se oko 5.000 posetilaca

  • 0

Čuveni britanski roker Morisi nastupiće u sredu 10. decembra (21 čas) u Belekspo centru, a fanovi koji nisu nabavili karte za koncert treba da požure, jer je u prodaji ostalo manje od 500 ulaznica.

Karte se mogu kupiti na prodajnim mestima Eventima, koštaju 2.990 dinara (parter) i 3.990 dinara (fan pit). Manji kontigent biće ostavljen za prodaju na ulazu, prevashodno zbog posetilaca koji dolaze iz drugih država.

Organizatori mole posetioce da dođu što ranije, jer već od 20 časova počinje prikazivanje Morisijeve omiljene liste spotova i kratkih filmova. Ulaz će biti omogućen od 19.30.

Morisi kaže da je dolazak u srpsku prestonicu njegova lična želja.

- Iako nam Beograd nije baš usput na aktuelnoj turneji, znam da će se publika biti divna, što će nadomestiti blago skretanje sa puta turneje. Ustvari, možda i nisam u pravu kada kažem da će publika biti divna. Nešto u meni me vuče ka Beogradu. Ako me dočeka ravnodušna publika, e pa onda sam sam kriv. Ako nešto treba da se desi, onda obično tako i bude.

Upitan za set listu, Morisi, koji u Beograd stiže dan ranije, odgovara:

- Izbor pesama je uvek u drugom planu u odnosu na energiju i atmosferu. Nije pitanje šta ću pevati, već je mnogo bitnije kako ću to izvesti.

Ove godine na koncertima su gotovo uvek prisutne "Everyday Is Like Sunday", "Suedehead", "Trouble Loves Me", kao i "The Queen Is Dead", "How Soon Is Now", "Meat Is Murder" i "Asleep" kultnog benda "The Smiths" čiji je Morisi  bio frontmen osamdesetih.

Na set listi su i novi singlovi sa albuma "World Peace Is None of Your Bussiness" koji je objavljen je u julu ove godine sa nepodeljenim uspehom kod fanova i kritike, uz drugo mesto na britanskoj i 14. na američkoj listi.

Morisi je 29. novembra održao veliki koncert u rasprodatoj londonskoj O2 Areni uz poruku fanovima da ga pamte, ali da zaborave njegovu sudbinu.

Ova izjava u svetlu njegove borbe protiv raka, svetsku muzičku javnost podstakla je na tumačenje da je te noći održan možda i poslednji njegov koncert u Velikoj Britaniji, i da je aktuelna turneja možda i oproštajna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA