Seka se podsmeva hrvatskom kolegi kojem je ispalo seksualno pomagalo! (FOTO)

- Pravda se da je "igračku" kupio devojci, da nije njegova, i jedva da mu polazi za rukom da sastavi rečenicu. Skuplja svoje krpice, pomera se i staje u stranu, dok se žurnim korakom udaljavam od šaltera. Vrištim od smeha, misle da sam luda - napisala je pevačica na svom blogu

  • 5

U novom postu na svom blogu Seka Aleksić je opisala anegdotu sa aerodroma kada je, kako navodi, uobraženom kolegi iz Hrvatske pred svima ispalo seksualno pomagalo iz torbe, a nama preostaje jedino da nagađamo o kojem li se to pevaču radi.

Novi post Seke Aleksić prenosimo u celosti:

Frankfurt, aerodrom, nedelja ujutru. Oči na pola koplja i blago šlogirane face na sve strane. Iza mene burna noć, u grlu knedla i umorne glasne žice, hronično sam umorna, ali držim se. Stigla sam tek nekoliko minuta pre zatvaranja check-in šaltera i imala šta da vidim, ali i da čujem. Ljubazna ženska osoba u čijoj pratnji su dva muškarca razgovara sa pevačem, kolegom iz susedne Hrvatske, kolegom koji redovno para nosom oblake. Naravno da mi se nije javio, jer naravno, nije me prepoznao. Fejk torba, jedna, druga i treća. Kolega histeriše i vrišti na svim meni poznatim i nepoznatim jezicima.

Pravi se zapisnik, kolega besno otvara torbu, a u torbi... i zaista, sramota me njegove sramote! Seksualno pomagalo po nesreći ispada pred službena lica koja se grohotom smeju, dok moj nadobudni kolega kao bulka crveni i bradom probija vlastita prsa.

Pravda se da je "igračku" kupio devojci, da nije njegova, i jedva da mu polazi za rukom da sastavi rečenicu. Skuplja svoje krpice, pomera se i staje u stranu, dok se žurnim korakom udaljavam od šaltera. Vrištim od smeha, misle da sam luda...

(Telegraf.rs/sekaaleksic.blogspot.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • leptir

    9. decembar 2014 | 19:37

    Seka pokusava da koristi neki recnik da bi nas ubijedila da je nacitana i pametna, ali dzaba, prepozna se to.

  • Lolla

    9. decembar 2014 | 22:19

    Stvarno nije fer,...pa kazi o kome se radi,...

  • Djordje

    9. decembar 2014 | 20:39

    Gubljenje vremena...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA